Uppsala City och Svenskt Näringsliv till juryn bakom CSR-projektet Årets UF-Företagare 2016

lisa-thorn-anna-lena-holmtrom-getillbaka-jury

Stolta över att presentera Lisa Thörn från Uppsala City och Anna-Lena Holmström från Svenskt Näringsliv som nya medlemmar till juryn bakom “Årets UF-Företagare 2016”.

Stipendiet “Årets UF-Företagare” instiftades tillsammans med Ung Företagsamhet under 2015 och var det första CSR-projektet som finanserades via webbyrån Wasabi Webs fond ‪#‎GeTillbaka‬.

I år har stipendiet vuxit till 50.000 kr för att användas till att starta ett AB för vinnaren av priset, tillsammans med årets sponsorer som presenteras inom kort. =)

Varför gör webbyrån detta?
För att 4/5 av jobb skapas av småföretagare, och om vi kan se till att åtminstone ett nytt företag startas av en ung person tack vare denna process så gör vi tillsammans en stor samhällstjänst. =) <3 Varmt välkomna till juryn Lisa, och Anna-Lena, en ära att ha med er i år! =) Mer info om årets jury och priset på: getillbaka.se/om-getillbaka

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.