Junior webbutvecklare med stort driv att utvecklas

junior-webbutvecklare-wasabiweb-1024x536

Brinner du för utveckling och har en naturlig fallenhet för programmering i såväl back-end som front-end? Har du stort driv och letar alltid efter nya kreativa lösningar? Är du dessutom en lagspelare som kan förmedla dina tekniska kunskaper till såväl kollegor som kunder? Då är det dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en webbutvecklare som vill bli en del av det sammansvetsade teamet på Wasabi Web, som sitter i charmiga lokaler i gamla riksbankshusets anrika lokaler i centrala Uppsala. Vill du bli en del av ett härligt gäng där teamwork står i fokus? Spana in filmen nedan och inspireras!

ARBETSUPPGIFTER
Som webbutvecklare på Wasabi Web kommer du vara en del av en platt organisation bestående av ett härligt gäng av bland annat webbutvecklare, copywriters och designers. Du kommer ha ett nära samarbete med samtliga i teamet och tillsammans arbetar ni för att öka användarvänligheten genom att vidareutveckla funktioner. Du kommer att främst bistå med support gentemot webbyråns kunder via mail, vara med och utveckla kundtjänst samt sträva efter att öka kundnöjdheten. Du kommer även ha möjlighet att vara med och utveckla nya moduler.

Tjänsten passar dig som vill växa i rollen som webbutvecklare och som tillsammans med teamet på Wasabi Web sträva mot gemensamma mål och att fortsätta växa. Rollen innebär frihet under ansvar med flexibla arbetstider.


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och som sitter på egen hand så fort tillfället ges. Du tycker om att skapa och hänger med i utvecklingen, har kreativa idéer och tänker nytt! Du är en full-stack som känner dig bekväm i såväl back-end som front-end och ser din kod som konst. Det viktigaste är ditt tekniska intresse och starka driv att utvecklas, men grundläggande tekniska färdigheter är ett måste så som:

  • Goda kunskaper i PHP och WordPress
  • Goda kunskaper i HTML och Javascript
  • Grundläggande kunskaper i CSS och SASS
  • Grundläggande kunskaper i Git

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • UX-design

Som person har du ett stort driv och känner hunger av att hitta nya kreativa lösningar. Du är en lagspelare som kan förmedla dina tekniska kunskaper till ditt team och tvekar inte att ställa upp när din hjälp behövs! Vidare trivs du i en supportroll där ditt bidrag är viktigt för att öka kundnöjdheten. Du trivs att arbeta strukturerat och ser till att slutföra det du påbörjat.


ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående, med hänsyn till ev uppsägningstid
Omfattning: 100%
Placering: Centrala Uppsala

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Wasabi Web och samtliga CV:n skickas Wasabi Webs byråchef på: alexandra@wasabiweb.se


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Wasabi Web godkänner och samtycker du till att Wasabi Web behandlar dina personuppgifter enligt GDPR lagen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Wasabi Web är en prisbelönad webbyrå i centrala Uppsala vars fokus ligger i att bygga webbproduktion som ökar företags intäkter. Wasabi web jobbar även med digital marknadsföring för att driva in rätt trafik till webbsidor. Wasabi Web har vunnit förtroendet hos över 300 varumärken som Apollo, Taco Bar, Grammis och Tom Hope.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.