Humble Brush till Wasabi Web

humble-instagram2-1024x1024

I samband med att snabbväxande The Humble Co paketerar om sig mer mot B2C fick Wasabi Web förnyat förtroende att bli partner för en uppdaterad varumärkesplattform, webbproduktion, content och digital marknadsföring.

The Humble Co gör en fantastisk resa med sina miljövänliga tandborstar av bambu och finns i dag i 30 länder genom närmare 25.000 återförsäljare. Sedan sommaren 2017 har bolaget vuxit ytterligare i samband med en investering på ca 50 miljoner kronor från Verdane.

Att få förnyat förtroende från Noel på The Humble Co är extremt roligt. Då bolagets produkter i sig alltid varit väldigt starka i sin design känns det spännande att paketera varumärket och dess produkter mer mot privatpersoner än tidigare. Vi är stolta över att få presentera nya thehumble.co, säger marknadsansvarige Nils Engvall på Wasabi Web i ett utlåtande.

Skärmavbild-2018-08-31-kl.-15.37.20-1024x700

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt