Hemköp Gnesta väljer Wasabi Web

Det är nu officiellt att Hemköp Gnesta väljer webbyrån Wasabi Web som uppdragsgivare till nysatsning för deras cateringverksamhet. Butiken har valt att använda cateringtjänsten WW Catering. Hemköp Gnesta är den första matvarubutiken inom Hemköpskedjan som väljer Wasabi Webs unika tjänst. Lanseringen för den populära Hemköps-butiken kommer förhoppningsvis även få fler butiker inom kedjan att följa samma fotspår. Näst på tur står även Hemköp Hedemora.

“En butik fylld med matglädje!”  är beskrivningen både ägaren Andreas Norlin och butikspersonalen ger av Hemköp Gnesta. Nu vill butiken utöka sortimentet ytterligare genom att erbjuda kunderna ett digitalt cateringutbud. Den framtagna e-handeln visar och förstärker butikens digitala position på marknaden. Samtidigt ger de kunderna alternativet att beställa catering online som effektiviserar beställningsprocessen, både för butiken och kunderna.

Wasabi Web lanserade WW Catering under 2020. Vilket sedan dess uppmärksammats i media av bland annat av Matvarunytt och Daglig Varuhandel.

“Det känns som ett kvitto att ännu en matvarukedja väljer vår funktionella e-handelstjänst WW Catering. Att få med en Hemköpsbutik på tåget ser jag som en öppning för att fler matvarubutiker inom kedjan att ansluta, när de ser hur bra det fungerar. I dagens läge är det viktigare än någonsin att möta kundernas behov och sticka ut för att skapa konkurrensfördelar. Vi på Wasabi Web är stolta över att vi numer får möjliggöra den resan för många matvarubutiker ”, säger Nils Engvall, CEO, Wasabi Web.

Projektet består av en ny e-handel i tjänsten WW Catering, foto och film samt fortsatt utveckling, stöd och drift.

Besök: Hemköpgnestacatering.se

Catering tjänsten används redan av över flera livsmedelsbutiker runt om i Sverige, några av dessa är:

– ICA Kvantum Vallentuna – Besök webben

– ICA Kvantum Gränby – Besök webben

– ICA Kvantum Sickla – Besök webben

– ICA Citybutikerna Borås – Besök webben

– Hemköp Hedemora – Besök webben

– Fenix World Grossen – Besök webben

– MAXI Nacka Stormarknad – Besök webben

Läs mer om tjänsten här – WW-Catering.

GULD M 2023 - WASABI WEB AB GRUPPBILD

Om Wasabi Web: 

Wasabi Web AB drivs och ägs av grundaren Nils Engvall. Med i bolagets styrelse sitter bland annat Thomas Sonesson, som är före detta ägare av av Gallerix och Royal Streaming. Här finns utvalda kundcase som förklarar processen och resultaten av det gedigna arbetet från byrån. Wasabi Webs kunder omfattar även varumärken som Apollo, ICA, Taco Bar, Grammis och Toshiba.

#GeTillbaka 

Välgörenhetsprojekt #GeTillbaka är något som uppmärksammat bolaget i media. Inom projektet har stipendier delats ut till unga förebilder över hela Sverige, till ett värde över 500.000 kr.

För mer information kontakta:

Nils Engvall – CEO, Wasabi Web

nils@wasabiweb.se

0703 73 49 86

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt