Är du vår nya front-end utvecklare?

Är du vår nya front-end utvecklare?

 

Brinner du för utveckling och programmering? Har du stort driv och letar alltid efter nya kreativa lösningar? Ta då chansen att få utveckling och kompetensutbyte av duktiga utvecklare, kommunikatörer och UI/UX- designers hos webbyrån Wasabi Web!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en utvecklare som vill bli en del av det sammansvetsade teamet hos Wasabi Web, som sitter i inspirerande lokaler i gamla riksbankshusets anrika lokaler i centrala Uppsala med gångavstånd (200 meter) från Uppsala Centralstation. Vill du bli en del av ett härligt gäng där teamwork och kvalitét står i fokus? Spana in filmen nedan och inspireras.

 

ARBETSUPPGIFTER
Som front-end utvecklare på vår digitala byrå kommer du vara en del av en platt organisation bestående av ett härligt gäng av bland annat webbutvecklare, copywriters och designers. Du kommer ha ett nära samarbete med samtliga i teamet och tillsammans arbetar ni för att öka användarvänligheten och konverteringen i de webbplatser ni bygger. Du kommer vara en viktig del av teamet i att vara med och utveckla nya moduler i vår egen produkt WW Platform (baserat på WordPress).

Tjänsten passar dig som vill växa i rollen som webbutvecklare och som tillsammans med teamet på Wasabi Web sträva mot gemensamma mål och att fortsätta växa. Rollen innebär frihet under ansvar med flexibla arbetstider.

SOM ANSTÄLLD PÅ WASABI WEB FÅR DU

 • Frihet under ansvar
 • Friskvårdsbidrag
 • Lunchpingis & personalträning
 • Roliga projekt för fina varumärken
 • Tjänstepension och goda villkor
 • Möjlighet att påverka och göra skillnad
 • Möjligheten att hjälpa världen via bolagets välgörenhetsprojekt #GeTillbaka
 • Lunch & Learn, varje kvartal har vi gästföreläsare på kontoret för inspiration och fortbildning.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och som sitter på egen hand så fort tillfället ges. Du tycker om att skapa och hänger med i utvecklingen, har kreativa idéer och tänker nytt. Du är en utvecklare som känner dig bekväm i din och andras kod. Det viktigaste är ditt tekniska intresse och starka driv att utvecklas, men grundläggande tekniska färdigheter är ett måste så som:

 • Djup förståelse för HTML, CSS (SASS/SCSS) & JavaScript
 • Bra att ha förståelse inom ES6 och WebPack.

Som person har du ett stort driv och känner hunger av att hitta nya kreativa lösningar. Du är en lagspelare som kan förmedla dina tekniska kunskaper till ditt team och tvekar inte att ställa upp när din hjälp behövs. Vidare trivs du i en support-roll där ditt bidrag är viktigt för att öka kundnöjdheten. Du trivs att arbeta strukturerat och ser till att slutföra det du påbörjat.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: 50-100%
Placering: Centrala Uppsala

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Wasabi Web och samtliga CV:n skickas till: andreas@wasabiweb.se

PLACERING: 
Centralt i Uppsala, även perfekt pendling-avstånd för dig som bor i Enköping, Västerås, Gävle, Stockholm, Knivsta eller Märsta.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Wasabi Web godkänner och samtycker du till att Wasabi Web behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

OM FÖRETAGET
Wasabi Web är en prisbelönad digital byrå i centrala Uppsala vars fokus ligger i att bygga webbproduktion som ökar företags intäkter. Wasabi Web jobbar även med digital marknadsföring för att driva in rätt trafik till webbsidor. Wasabi Web har vunnit förtroendet hos över 300 varumärken som Apollo, Taco Bar, Vattenfall, Grammis och Tom Hope.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

 • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt