Frälsningsarmén väljer Uppsalabyrå för riksuppdrag

fralsningsarmen-logo-wasabiweb

Uppsalabaserade webbyrån Wasabi Web har slutit ett rikstäckande och omfattande avtal med Frälsningsarmén (Salvation Army) avseende en ny webbutik och förvaltning under det kommande året. Frälsningsarmén är en kristen kyrka med stort samhällsengagemang som vill hjälpa dem som har det svårt i samhället.

– Att vinna ett uppdrag av denna storlek för en beställare som Frälsningsarmén är en otrolig bekräftelse på att vi gör något rätt just nu i vår positionering på marknaden. Vi är hedrade över förtroendet och laddade inför uppgiften att leverera, säger Nils Engvall, delägare på Wasabi Web i ett pressmeddelande.

nils-engvall-wasabi-web

– Vi valde Wasabi Web för att de är engagerade och har på kort tid visat sig vara ett bolag med väldigt stor kompetens. Wasabi är väldigt kompetenta inom området konvertering vilket är viktigt i arbetet kring en webbshop. Vi hoppas att ha ett långsiktigt och givande samarbete säger Leif Bergström, Kommunikations- och insamlingschef på Frälsningsarmén.

Webbyrån Wasabi Web grundades 2012 och har under hösten och våren vunnit riksuppdrag åt Svenska Kyrkans Unga, Telenor Arena och prisats i utmärkelser som Årets Unga Företagare i Sverige 2014.

Byrån är även finalister i Årets Unga Företagare och Årets Samhällsinsats 2015 som utses i Uppsala Slott fredag den 22:a maj.

Övrig media kring uppdraget:

http://www.dagensmedia.se/nyheter/byraer/article3909090.ece

http://www.unt.se/start/fralsningsarmn-anlitar-uppsalabyra-3736657.aspx

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt