Wasabi Web är ett av landets bäst presterande aktiebolag

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter
IMG_0013-1560x1560

Att vi gjorde ett bra bokslut för 2017 visste vi. Men att det skulle gå så här bra kunde vi knappt drömma om! När GuldBolag gjorde sin årliga sammanställning av Sveriges starkaste aktiebolag fanns Wasabi Web med i toppskiktet. Wasabi Web tillhör de ca 8 % bäst presterande aktiebolagen i Sverige. Resultatet är baserat på fyra olika delområden: stabilitet, lönsamhet, tillväxt och värde.

Kriterier för att räknas som ett av Sveriges starkaste bolag (VVV): 

“I denna grupp återfinns de företag som har den allra högsta värderatingen: VVV. Endast ca 8 % av de företag som uppfyller kriteriet för ratingbedömning ligger i denna grupp. Sveriges starkaste företag är ytterst framgångsrika och välmående företag med stabil ekonomi, god lönsamhet, stark tillväxt samt hög värdering. Dessa företag har rätt till certifiering Sveriges starkaste företag med hänvisning till vår värderatingmodell.”

Idag korkar vi upp champagnen och satsar mot ett lika starkt 2019!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt