Wasabi Webs delägare – en av Uppsalas profilstarkaste personer

  • Nyhet
  • Lästid: 3 minuter
Nils-Engvall-30-profilstarkaste-personer-under-30-ar-i-Uppsala-Uppsala-Vimmel-Wasabi-Web

Under maj gick Uppsalavimmel ut med att de i slutet av juni skulle presentera en lista över Uppsalas 30 profilstarkaste personer under 30 år. Uppsalavimmels läsare skickade in över 300 namn och efter en tids överläggning bland jurymedlemarna blev de nominerade informerade att de blivit tilldelade en av de åtråvärda platserna på listan. Vi på webbyrån Wasabi Web är stolta över att Nils Engvall, delägare i företaget, utgjorde en av de 30 nominerade!

Wasabi Webs delägare är med på Uppsalas hetaste lista

På tisdagskvällen den 30 juni samlades närmare 100 personer på Smultrons mysiga innegård. Det bjöds på lättare tilltugg och svalkande dryck i kvällssolen. Alla var spända att få ta del av listan med Uppsalas profilstarkaste människor under 30. Konferencierer för kvällen var Joakim Malmberg och Sofie Skaränger, två välkända ansikten i Uppsala som gjorde en utomordentlig insats. Andreas , VD och grundare av webbyrån Wasabi Web, var på plats och representerade Nils Engvall som dessvärre inte kunde närvara då han befann sig på Almedalsveckan på Gotland och representerade webbyrån tillsammans med Företagarnas Unga Nätverk och Young Entrepreneurs Of Sweden.

Direkt efter prisutdelningen ringde Andreas upp Nils Engvall för att informera honom om den ärorika utmärkelsen.

– “Jag är stolt och hedrad för att bli tilldelad priset speciellt då det är är starka entreprenörer och personligheter som jag konkurrerat mot. Känns som en ära att få associeras med alla dessa fantastiska människor i detta sammanhang. ” Sa en glad Nils över telefonen.

Kända namn i både listan och juryn

De kriterier som juryn hade var att personen ska verka i, eller vara starkt förknippad med Uppsala på ett positivt sätt. Personen ska ha en stark profil, vara välkänd och engagera många samt vara under 30 år. Några av de heta namn som gick att finna i juryn var Tommy Lindgren (Zellout), Tomas Lindberg (Aftonbladet) och Mia Eklund (MTG radio). På listan som presenterades gick det även att hitta rikskända profiler som bland annat Ebba Bush Thor Kristdemokraternas partiledare och Herbert Munkhammar mer känd under artistnamnet Afasi.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.