Stoppa pressarna! Dagens Industri skriver om Wasabi Webs höjda UF-stipendium.

Dagens-Industri-9-mars-Arets-UF-Foretagare-2016

Den som under förra veckan slog upp pappersutgåvan av Dagens Industri kunde läsa om hur Wasabi Web tillsammans med ett antal generösa sponsorer höjer prissumman  till stipendiet för årets UF-företagare i Uppsala från 10 000 till 50 000 kr. Detta är första gången #GeTillbaka’s CSR-initiativ uppmärksammas i nationell press. 

Uppmärksamma läsare av den här bloggen lägger märke till att priset redan omnämnts i lokala Uppsalamedier. Vi på Wasabi Web är självklart mycket glada över att Nordens största affärstidning anser att stipendiet, som skapats för att uppmuntra till att unga företagare kan förverkliga sina idéer, har tillräckligt högt nyhetsvärde för tidningens 382 000 dagliga läsare.

”  Den gymansieelev som vinner har fem år på sig att starta ett bolag så det är ingen stress. I priset ingår också rådgivning av våra sponsorer, som alla är erfarna entreprenörer i olika branscher. Det är en unik möjlighet som jag önskar hade funnits när jag drog igång”, säger webbyråns delägare i ett utlåtande till DI:s reporter.

Hela artikeln finns att läsa på Dagens Industris webbplats.

Är du en driven ung företagare som förtjänar 50 000 kr för att upprätta ett aktiebolag? Eller känner du kanske någon framtida stjärna i din närhet vars affärstalang är för hög för att ignorera? På getillbaka.se sker nomineringsprocessen av årets UF-företagare för fulla muggar.

Blogginlägg skrivet av: Pär Brolin – Copywriter, Wasabi Web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.