Byta webbhotell

Att byta webbhotell är inget krångligt, vi har skrivit en guide vad du behöver ta reda på för att byta webbhotell.

  1. Ta reda på vart ditt webbhotell är hostat någonstans, detta behöver du ta reda på för att veta vilka inloggningsuppgifter du ska skicka till oss. Gå till Hostingchecker.com, fyll i din domän ex) kallekarlsson.se och som resultat för du fram vilket webbhotell du använder, se bifogad bild nedan på ett exempel resultat.

Byta webbhotell

 

2. När du tagit reda på vilket webbhotell så skickar du inloggning för Leverantörens ”mina sidor” till oss så sköter vi det resterande kring flytten. Skulle leverantören inte ha ”mina sidor” så följ stegen nedan.

3. Om det inte finns ”mina sidor” hos Leverantören så behöver vi FTP/Databas uppgifter som du oftast fått levererade i samband med att du skapade ditt konto hos leverantören, skulle du inte ha fått det så ta kontakt med deras support.

4. Ett fjärde alternativ om inte 2/3 fungerar är att du kontaktar Leverantörens support och ber att de skickar över hemsidans filer + databas till oss via wetransfer.com till adressen support@wasabiweb.se.

Lycka till! Skulle det vara något som du inte förstår eller undrar så ta gärna kontakt med vår support på support@wasabiweb.se eller 018-700 80 10.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.