Bon Centuri av Wasabi Web

bon-centuri-instagram-1-1024x1024

Efter ett ytterst framgångsrikt projekt med tomhope.se blev Wasabi Web rekommenderade som webbyrå för kommande framgångssagan Bon Centuri.

Trött på slöa knivar? Bon Centuri löser problemet åt dig och ger dig alltid knivar av högsta kvalité. Knivhantverket har pågått i flera generationer med produktion i Frankrike. Bon Centuri tar omgående en position som trendsättare och gör kniven till ett självklar inredningsdetalj med sin inspirerande design.

Wasabi Webs uppdrag bestod av: Produktion av säljande ehandel i Shopify, paketering av plattform och lansering. Resultatet är en webbshop som verkligen speglar Bon Centuri’s exklusiva varumärke.

“Som mångårig användare av Billogram var det otroligt kul att få samtalet för Bon Centuri. Vi ser lanseringen som starten på ett långt samarbete och det ska bli kul att följa denna framgångssaga på nära håll”, säger Andreas på Wasabi Web i ett utlåtande.

Besök webbplatsen:
boncenturi.com

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt