BO Måleri – Webbsida med affärsdrivande fokus och ett lekfullt innehåll

När BO Måleri ville förnya sin webbsida fick webbyrån äran att vara med och bidra till ett färggladare Uppsala! Uppdraget innebar att skapa en webbsida med modern design, copytexter, digital marknadsföring, SEO och SEM.
bo-maleri

Sedan 1991 har BO Måleri garanterat goda resultat med sin yrkesstolthet och arbetsglädje. De är målarna som verkligen älskar att måla! När de valde Wasabi Web som digital leverantör blev det en perfekt matchning.

Affärsdrivande fokus

Syftet med webben var att förmedla BO Måleris långa erfarenhet och breda yrkeskunskap, men även att inspirera Uppsalaborna till att förverkliga sina renoveringsdrömmar. Genom att lyckas med det var målsättningen att webbsidan skulle vara affärsdrivande och leverera nya kunder och uppdrag till BO Måleri.

BO Måleri

En hantverkares utmaning

En utmaning många hantverkare har är att kunderna kan tycka att det känns riskabelt att släppa in utomstående i sitt hem eller på sin arbetsplats. Därför var det viktigt att visa en personlig sida av BO Måleri. Webbyrån löste det genom personliga medarbetarprofiler. När man går in på BO Måleris medarbetare visas först bilder på medarbetarna i deras yrkesroller. Håller man muspekaren över bilderna byts de ut till personliga bilder där medarbetarna visar upp ett intresse eller hobby från deras privatliv. På så sätt får kunderna en glimt av människorna bakom målarna.

BO Måleri

BO Måleri

Goda resultat

Den nya webbsidan lanserades i november och BO Måleri var nöjda med resultatet.

bo-maleri-instagram

Några månader senare är webben en stor succé och har genererat många leads och bokade jobb!

Wasabi Webs Kundzon gör det möjligt att mäta och analysera webbsidans och den digitala marknadsföringens resultat. På så sätt kan resultaten analyseras och optimeras för att hela tiden säkerställa att webbsidan utvecklas och förbättras kontinuerligt.

Besök BO Måleris webbsida, skapad av Wasabi Web: bomaleri.se

Personliga medarbetare är en av många möjligheter som ingår i Wasabi Webs modulbaserade produkt WW Platform. För mer information om vilka möjligheter som finns för ditt företag, kontakta:

Nils Engvall – Head of market, Wasabi Web
0703-73 49 86
nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.