Betalningsvillkor

Enligt IT-projekt version 2008 och 2014 sker betalning en gång per månad med 80% av utfört och redovisat arbete vid projekt med fast arvode.

Det vi har gjort för att underlätta för webbyråns kunder och inte sätta en så hög likviditetspress är att anpassa betalningsvillkoren som motsvarar IT-Projekt 2008 + 2014 med en något justerad betalningsplan som är anpassad efter våra typer av projekt.

50% vid påskrivet avtal.

30% vid godkänd design.

20% vid utbildning i CMS.

Enligt punkt 16.2 i IT-Projekt 2014 följer vi Almegas avtal genom att använda en avtalad betalningsplan som är mer lämpad för den typen av projekt som Wasabi Web i huvudsak producerar. Däremot ser vi det som god affärssed att göra det så enkelt för våra kunder som möjligt och har därför delat upp betalningen vid 3 st tillfällen som dikteras av avstämnings-momenten där kunden först fått godkänna de viktigaste momenten inom produktionen som en ytterligare trygghetsfaktor.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt