Årets Samhällsinsats - #GeTillbaka

#GeTillbaka utsågs under torsdagskvällen till Årets Samhällsinsats under Företagargalan 2016.

Nomineringen från juryn löd:

”Årets vinnare är ett företag med ett långsiktigt engagemang i framtiden för våra unga företagare i Uppsala. Vinnaren har skapat och bidrar till ett sätt som visar vägen för nya företagare som får möjligheten till både råd och stöttning att ta sitt företagande till nästa nivå. Företaget är dessutom en lokal förebild i driften av sitt eget företag där en stark personalpolitik och laganda syns. Vinnaren är samtidigt ett föredöme då de visar att de som ungt företag vill satsa och skapa ännu fler unga företag genom att #GeTillbaka.”
Torsdagen den 19/5 utses de fem finalister som får chansen att hålla sin presentation för årets jury för att vinna stipendiet Årets UF-Företagare 2016.

Årets jury består av:
Svenskt Näringsliv, Relation, Uppsala City, Ung Företagsamhet, Thomas Sonesson, Wasabi Web

Sponsorer:
Royal Streaming, Medori, AlphaCE, Montree, Wasabi Web

Vinnaren av stipendiet kommer bland annat få 10.000 kr vid prisutdelning av webbyrån Wasabi Web, samt ett bidrag på 50.000 kr för att starta ett aktiebolag med och mentorskap från några av Sveriges främsta entreprenörer.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.