Är du vår nästa operativa projektledare?

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter

Är du strukturerad och älskar att leverera?
Som operativ projektledare på Wasabi Web kommer du få möjligheten att vara med på vår spännande resa. Vi söker dig som är spindeln i nätet, duktig på att ha många bollar i luften och älskar att leverera kvalité till kunder vid precis rätt tid.


Om tjänsten:
Vi söker dig som jobbat som koordinator/projektledare tidigare eller har en relevant utbildning för tjänsten. Som person är du organiserad, effektiv och pålitlig. Har du läst något om personlighets-färger skulle vi kunna kalla dig för en dominant blå (analytisk) och grön (omtänksam) person – även om alla individer självklart är unika. Eftersom det innefattas mycket möten och kundkontakt i tjänsten är det en fördel om du har lätt att lyssna in och möta människor. Då vi är entreprenöriellt bolag är det viktigt att du är en doer som kan hjälpa kollegorna där det behövs och se till att jobbet blir gjort i rätt tid. ?

Det är meriterande om du har jobbat som projektledare på kund eller byråsidan tidigare. Vår syn är dock att personliga egenskaper kan triumfera över tidigare erfarenhet. Uppdraget är med start omgående och arbetet är förlagt inom kontorstider i våra vackra lokaler i Gamla Riksbankshuset 200 meter från centralstationen i Uppsala.

 

Vilka är vi?
Wasabi Web är en prisbelönad digital byrå i centrala Uppsala som vunnit priser för sitt samhällsengagemang och sina uppmärksammade projekt. Wasabi har vunnit förtroendet hos över 300 varumärken som Apollo, Taco Bar, Grammis och Tom Hope.

Låter tjänsten intressant? Mejla cv till: info@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt