Amina berättar om praktiken på Wasabi Web

Berätta Amina! Du har nu praktiserat hos oss på Wasabi Web i 10 veckor. Hur har din praktikperiod varit?

Helt sjukt att det redan har gått 10 veckor, men som man brukar säga: tiden går fort när man har kul!
Praktikperioden har varit helt dunder! Jag har tillbringat mina måndagar på Wasabi Web-kontoret, då jag bollar mellan två arbeten vid sidan om och inte fått ihop det på något annat vis. Men jag är väldigt glad över att vi fick ihop det. Dessa måndagar har helt klart varit höjdpunkten på veckan där jag har matats med så mycket kunskap, inspiration och framförallt energi.

Att få startat de senaste 10 veckorna med dessa otroliga karaktärer till kollegor har fått mig att inse hur en god arbetsmiljö bör se ut, vilket jag tror är en stor del till varför Wasabi Web är en av landets mest framgångsrika webbyråer. Kompetensen, inkluderingen, öppenheten, teamworket och det driv som Wasabi besitter är väldigt inspirerande. Jag tackar ödmjukast för den här tiden jag har fått med er och för all kunskap och inspiration jag bevittnat.

Wasabi web anställda

Vad har du fått lära dig?

Hos Wasabi Web har jag introducerats till grunderna inom digital marknadsföring.  Jag har fått en stor inblick hur det dagliga underhållsarbetet för en webb fungerar, hur WordPress och SEO verkar, hur man sökoptimerar webbsidor samt hur viktiga dessa verktyg är när det kommer till marknadsföring. Utöver det har jag fått skriva en hel del, vilket inte var igår. Det har skrivits allt från blogginlägg och captions till meta-texter för olika kunders webbsidor, vilket har varit riktigt kul.

Hur har arbetsmiljön varit?

Jag tror att jag aldrig har skrattat så mycket på en arbetsplats som jag har gjort på Wasabi Web. Ett otroligt härligt team där alla är så hjälpsamma och peppande. Man kan inget annat än att vara glad när man är på kontoret, och om man inte är det så kommer man garanterat bli det när man kliver in genom dörren. Att kontoret är beläget mitt i centrum, i ett av stadens finaste hus skojar man väl ändå inte bort!

20220826230641-1

Det här med nya insikter, vad tänker du?

Den största insikten jag tar med mig är hur viktigt en god arbetsmiljö och arbetskultur är, samt hur det kan påverka ens prestation. Det jag även tar med mig är hur det är att arbeta med olika kundprojekt och inom digital marknadsföring bakom kulisserna. Hur de olika stegen ser ut, från det första mötet med kunden till lansering av hemsida. Riktigt spännande och kul!

Vilket är ditt bästa minne från tiden på Wasabi Web?

Mitt bästa minne måste vara vår julmiddag. Det var en riktigt rolig kväll!

Vad har varit roligast att göra under praktiken?

Okej, nu kanske detta kommer låta klyschigt, men allt har varit roligt! Jag har uppskattat allt som jag fått tagit del av och alla olika typer utav uppgifter jag fått.

half-image-personalhandbok-1

Hur ser framtiden ut?

Jag ser väldigt positivt på framtiden. Den går i den riktningen jag önskar och jag vet att en hel del utmaningar och kunskap står knackandes på dörren vilket känns galet kul. Jag är taggad till max!

Vad har du för tips till andra som är sugna på att praktisera eller testa lyckan för ett jobb på Wasabi Web?

Jag säger sök, sök, sök! En härlig och välkomnande miljö där du kommer få lära dig väldigt mycket! Att du kommer ha roligt under tiden är inget snack om saken. Kör bara!

Wasabi web 10år-65

Har du något mer du vill säga efter den här praktikperioden?

Jag vill åter igen tack Nils och hela teamet för möjligheten, kunskapen och skratten!
WW fam, all kärlek till er, ni är grymma!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.