Toshiba Europe väljer Wasabi Web!

Uppsala – Teknikjätten Toshiba har valt webbyrån Wasabi Web på nytt. Efter ett framgångsrikt samarbete på den svenska marknaden har Toshiba nu utökat samarbetet internationellt. Nu görs en ny digital satsning även på den internationella marknaden för att nå samma framgångar som i Sverige. Wasabi Web kommer därmed att fortsätta att stödja Toshibas tillväxt, med fokus på att skapa bättre digitala lösningar för bolaget även utanför Sverige.

share-img-toshiba-1

Wasabi Web, känd för sina innovativa och effektiva digitala strategier, kommer att fortsätta att stödja Toshibas tillväxt genom nya innovativa digitala lösningar. Samarbetet innefattar utveckling av en ny webb, SEO-analys och effektiva mätningsverktyg, skräddarsytt för att möta de specifika behoven på den internationella marknaden.

Vi är oerhört stolta över att ha blivit utvalda som digital partner för Toshiba även på den internationella marknaden. Detta bekräftar att vårt arbete levererar de resultat som våra kunder söker, vilket leder till att våra lösningar rekommenderas vidare. Det är också ett tydligt bevis på att Wasabi Webs högkvalitativa tjänster är attraktiva även på internationell nivå för storbolag med miljardomsättning – till det lokala företaget på Svenska marknaden” Säger Wasabi Webs VD, Nils Engvall.

Samarbetet med Toshiba markerar en viktig milstolpe i Wasabi Webs expansionsresa och understryker byråns kapacitet att leverera på en hög kvalitetsnivå – som bemöter komplexa behov.

Nils-Engvall-Pressbild-2021--redigerad-av-erik-(1)-longpantz

Toshiba ska nu genomgå en modern digital uppdatering med hjälp av Wasabi Web. Företaget kommer expandera med en helt ny webb som kommer användas för att framföra deras utbud. Målet är en flerspråkig webbplats, med fokus på att skapa en globalt sammanhängande digital närvaro för ett flertal länder i Europa. Wasabi Web ansvarar för att projektet genomförs effektivt med rätt strategi från start, vilket både minskar Toshibas arbetsbelastning och samtidigt stärker deras digitala positionering.

Toshiba Tec är en del av den globala teknikjätten Toshiba Corporation, som grundades redan 1875. Med en bred portfölj av produkter och lösningar – från hushållsapparater till avancerade industrisystem. Företaget har cirka 200 000 anställda och driver över 580 dotterbolag världen över.

Toshiba Tec är en av dem främsta aktörerna inom dokumenthantering, med en årlig omsättning på 37 miljarder kronor och över 20 000 anställda globalt. Med mer än 35 års expertis inom utveckling och tillverkning av multifunktionella skrivare och kopieringssystem, fortsätter Toshiba Tec att leda utvecklingen inom sin bransch.

Besök hemsidan för Toshiba Tec Europe av Wasabi Web här.

guld-m-2023-2-1-edited

Om Wasabi Web
Wasabi Web är en webbyrå baserad i Uppsala som grundades 2012. Under åren har byrån vunnit riksuppdrag åt kunder som Apollo, Vattenfall, Grammis, Telenor, Taco Bar, Visma och Svenska Kyrkan. Dessutom har Wasabi Web prisats i utmärkelser som Sveriges yngsta Gasell-företagare genom tiderna och Årets Unga Företagare i Sverige.

För mer information:
Nils Engvall – CEO & Owner, Wasabi Web
0703 73 49 86, nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & Media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatorisk