Wasabi Web presenterar

Max Markiser

Max Markiser

Kundcase

Max Markiser är ett familjeföretag som främst säljer och monterar högkvalitativa markiser i Stockholm, Lidingö, Täby, Bromma och Danderyd, men även gardiner, persienner och plisséer ingår i deras breda utbud. Verksamheten grundades av far och son Malmqvist för dryga 10 år sedan. Numera levereras kompletta och stilfulla lösningar runt hela Stockholmsområdet. Max Markiser erbjuder sina kunder en smidig process, skickliga montörer och den bästa lösningen för solskydd utifrån behov. Tack vare många års erfarenhet och ett tätt samarbete med Stockholms främsta inredning- och arkitektfirmor och europas bästa leverantörer.

Utmaning

De utmaningar som synliggjordes under den inledande workshopen var att skapa en webbsida som positionerar verksamheten i framkant inom branschen. Webben ska generera kundförfrågningar, innehålla funktioner för bokning och kontaktformulär. Ett önskemål var även att öka synligheten på Google, för utvalda sökord och därmed driva ökad relevant trafik till webben. Några viktiga punkter som ska lyftas på webben är deras fysiska showrooms, vilka bostadsområden som de arbetar i och en tydlig FAQ.

Max Markiser lösning

Wasabi Web började med att ta fram en ny grafisk profil för Max Markiser, och producerade därefter en ny webbsida till Max Markiser i deras WordPress produkt. Webben är fylld med högkvalitativ copy, bilder och en design som får verksamheten att andas premium. Smarta funktioner adderas, bland annat en kalender med ett smidigt bokningssystem och en återkommande knapp med kontaktformulär – för att främja konverteringen. En komplex och välarbetad SEO-analys genomförs som grund för webbens innehåll som maximerar deras chanser för synlighet. Som pricken över i:et har en ny grafisk profil utformas som reflekterar nysatsningen.

Resultat

Tack vare Wasabi Webs insats uppfattas Max Markiser som en av de främsta aktörerna på marknaden inom markiser och solskydd. Varumärket har förflyttas i sin positionering och webben speglar idag det gedigna arbetet de åstadkommer. SEO-analysen och ett anpassat innehåll därefter har ökat synligheten explonsartat, på sökmotorer som Google. 

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Efterfrågade nya funktioner
  • Ny grafisk profil
  • SEO-resultat

SEO utmaning för Max Markiser

Max Markiser, en ledande leverantör av markiser och solskyddslösningar, stod inför en utmaning: att förbättra sin synlighet och ranking på Google för specifika sökord kopplade till deras verksamhet i Stockholm och dess förorter. Konkurrensen inom markisbranschen är hård, särskilt i storstadsområden där många företag tävlar om kundernas uppmärksamhet online. Vårt uppdrag var att hjälpa Max Markiser att nå en topplacering bland de första tre resultaten på Google för sökorden Markiser Stockholm, Markiser Lidingö, Markiser Danderyd, Markiser Täby, Markiser Bromma:

Resultat

Med en framtung länkbyggande strategi lyckades vi uppnå dessa ambitiösa mål på endast tre månader. Genom att fokusera på att skapa högkvalitativa och relevanta länkar till Max Markisers webbplats ökade vi deras auktoritet och trovärdighet i sökmotorernas ögon, vilket i sin tur ledde till förbättrade placeringar i sökresultaten.

  • Markiser Stockholm - 1a
  • Markiser Lidingö - 1a
  • Markiser Danderyd - 2a
  • Markiser Täby - 3a
  • Markiser Bromma - 3a
Wasabi Web har hjälpt oss bygga om vår hemsida från grunden och tagit fram grafisk profil. Det har nu gått en dryg vecka sedan lansering, vi har redan klättrat flera placeringar på Google, i den här takten når vi snart topplaceringar. Rekommenderas!
Max Malmqvist
Grundare

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Max Markiser.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt