Wasabi Web presenterar

Women´s training

Women's training

Kundcase

Women´s Training är en träningsanläggning av kvinnor – för kvinnor. Anläggningen står öppen för de som uppskattar det unika konceptet och är ute efter något mer än bara ett gym. I en trygg miljö är alla medlemmar välkomna precis som de är. Dessutom ingår det gratis parkering, duschhanddukar och bastu, frukost på vardagar och inte minst bemanning av kunnig personal som alltid ger det lilla extra. Helt enkelt det ultimata tjejgymmet i Uppsala för de som vill träna med glädje!

Utmaning

Women’s Training stod inför flera utmaningar, främst att de ville lansera en webbplats så snabbt som möjligt utan att kompromissa med den önskade känslan som ska återspegla Women’s Training värderingar. Under den inledande workshopen var namnet på verksamheten oklart, men tillsammans landade de på Women’s Training, vilket tydligt symboliserar företagets fokus på kvinnors hälsa och träningsglädje

Lösning

Wasabi Web satte igång arbetet med en webbplats direkt efter den inledande workshopen. För att skapa en webb som har möjlighet att först lanseras och sedan växa med tiden, gjordes en grundlig SEO-analys som satte strukturen på plats. Parallellt skapades även en grafisk profil med logga till nya Women´s training, vilket gjorde att varumärket fick en röd tråd och en visuell identitet.

Resultat

Med en webbplats kan medlemmarna nu boka pass digitalt och dessutom få en överskit över vad som händer på anläggningen. Med en bra grund som lanserades på endast några få veckor, kommer webben fortsätta utvecklas med tiden för att ta nya steg i den digitala världen.

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Women´s Training.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt