Wasabi Web presenterar

Wisby Strand

Wisby Strand

Kundcase

Wisby Strand är en kongressanläggning som bjuder in till den perfekta mötesplatsen för kongress och olika typer av events. Anläggningen är belägen i hjärtat av Visby med havet bara ett stenkast bort. Service, bemötande och lokalproducerad mat är av högsta prioritet och genomsyrar hela verksamheten. Med ett brett utbud i spetsen finns många alternativ för bokning av helhetspaket, konferens, kongress, evenemang, restauranger och boende i toppklass. Wisby strand erhåller sina gäster generösa öppettider – dörren står öppen året om, alla dagar i veckan.

Utmaning

När Wasabi Web hade en inledande workshop tillsammans med Wisby Strand framkom det att målet med hela projektet var att skapa en säljande webb som definierar hela Wisby Strand, men även framför deras separata koncept. Därmed behöver webbplatsen vara smart paketerad och framföra de olika koncepten på ett tilltalande sätt. För att nå de olika målgrupperna behöver paketeringen och även navigeringen på webben anpassas. Med fokus på att attrahera fler gäster för bokning året runt och lyfta fördelarna med alla säsonger för att uppnå en jämnare bokningsfrekvens.

Lösning

Wasabi Web har lanserat en ny webbplats i WordPress och populära WW Platform. För att skapa bästa förutsättningarna för synlighet inför leveransen har givetvis en gedigen sökordsanalys och SEO-optimering gjorts för att nå det bästa resultatet, både på kort och lång sikt. Designen av webben präglas av en känsla som speglar verksamheten och samtidigt ger besökaren en tydlig överblick av utbudet. Vilket gör det lättare för besökaren att snabbt hitta informationen som de eftersöker och ledas in till bokning eller kontaktfrågan, som gynnar konverteringen! Sammantaget har Wasabi Web lyckats ta fram en lösning som möter de förväntningar som framgick i den inledande workshopen, samtidigt som de har har kryddat upp projektet med inspel som tagit Wisby Strand till en 2.0 positionering på marknaden.

Resultat

Kolla gärna in den nya webbplatsen för att ta del av slutresultatet: Wisbystrand.se

  • Ny webbplats i WW Platform
  • SEO-optimering med bästa förutsättningar för synlighet
  • Säker drift och support av webben

Intresserad?

Vill du gå i Wisby Strands fotspår och skapa en webbplats som speglar din verksamhet? Klicka på knappen för att ta första steget mot en digitala resa med hjälp av en modern webbplats och effektiv digitala marknadsföring.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt