Wasabi Web presenterar

We Got Them

We Got Them

Kundcase

We Got Them är en premiumbutik av exklusiva limiterade street fashion produkter. I deras utbud finns främst sneakers, men även accessoarer och kläder. We Got Them är återförsäljare för en mängd välkända varumärken som Air Jordan, New Balance, Adidas Yeezy, Palm Angels, Stone Island och många fler. Med andra ord himlen för dem som har ett extra öga för exklusiva, utvalda och limiterade sneakers! 

Wasabi Web fick stolt förfrågan att utveckla en e-handel till We Got Them i deras Shopify-produkt

Utmaning

Några av utmaningarna som nämndes under workshopen med Wasabi Web var att utforma en ny stilren och lättanvändning e-handel i Shopify, som ska få We Got Them att positioneras som en väletablerad officiell återförsäljare. De behövde även hjälp med att vända den nedåtgående kurvan för deras konvertering till en mer uppåtgående.   

We Got Them

Wasabi Web publicerade en ny e-handel till We Got Them i Shopify. Webben möter målgruppens behov och har en bättre paketering som inger en känsla av trygghet tack vare publicerade kundlöften, recensioner, produktbeskrivningar och framförallt en professionell design. Wasabi Webs insats slutade inte där, en utförlig SEO-optimering av webben samt Google Ads annonser skapade nya höjder för We Got Them.   

  • Ny e-handel i Shopify producerad av Wasabi Web
  • SEO- optimering
  • Ökad konvertering
"Tidigare har vi jobbat med mindre företag och försökt göra det själva, men det har blivit halvbra gjort och vi har aldrig blivit nöjda. Under projektet har vi haft väldigt bra kommunikation och webbsidan innehåller allt vi önskat och lite till."
William
Grundare, We Got It

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som We Got Them.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt