Wasabi Web presenterar

Voicedesk

Voicedesk

Kundcase

Voicedesk hjälper dig med outsourcad kundservice och andra kontorsnära tjänster, samt rekrytering och bemanning. De arbetar med Human Resources och är experter på att hjälpa våra kunder att hitta talangfulla medarbetare till sin verksamhet. Med en djup förståelse för arbetsmarknadens dynamik och specifika behov inom olika branscher, erbjuder Voicedesk skräddarsydda lösningar som säkerställer att företag får den bästa möjliga servicen och de mest kvalificerade medarbetarna. Genom att använda sig av innovativa metoder och verktyg inom rekrytering och personalhantering, strävar de efter att skapa långsiktiga värden och starka relationer med sina kunder.

Utmaning

Under workshopen med Voicedesk upptäckte Wasabi Web att en betydande utmaning var att ta steget till att börja outsourca. Många företag upplever att det kan vara krångligt att komma igång. Vi på wasabi arbetar aktivt för att övervinna dessa utmaningar genom att erbjuda stöd och vägledning, men även våra unika och välanpassade tjänster för att göra detta projekt så bra som möjligt.

Voicedesk

Resultat

Wasabi Web tog sig an utmaningen att skapa en ny webbplats för ESMA. Den nya webbplatsen designades för att vara modern, användarvänlig och anpassad för att visa upp ESMA
breda utbud av skräddarsydda komponent- och logistiklösningar på ett tydligt och överskådligt sätt. Utöver den nya webbplatsen genomförde Wasabi även en omfattande uppdatering av ESMA
grafiska profil. Detta inkluderade att skapa en enhetlig visuell identitet som speglade ESMA
professionalism, pålitlighet och innovativa anda. Den nya grafiska profilen applicerades konsekvent över alla digitala och tryckta material för att stärka ESMA varumärkespositionering och igenkänning på marknaden.

För att maximera ESMA synlighet online och locka potentiella kunder implementerade Wasabi en strategi för löpande sökmotoroptimering (SEO) och Google Ads. Genom att noggrant analysera sökordsdata och konkurrenssituationen på marknaden optimerades ESMA webbplats kontinuerligt för relevanta sökfrågor inom tillverkningsindustrin. Samtidigt lanserades riktade Google Ads-kampanjer för att öka ESMA närvaro i sökresultaten och locka trafik från potentiella kunder som aktivt sökte efter liknande tjänster.

  • Ny webbsida
  • GA4 uppsättning

570+

Användare

51,6%

Ökad engegemangsgrad

3,9 tn

Antal händelser

Intresserad?

Gå i Voicedesks fotspår – klicka på knappen för att beställa en ny varumärkesplattform och modern hemsida i WordPress.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt