Wasabi Web presenterar

Uppsala Social Club

USC

Kundcase

Uppsala Social Club (USC) skapar olika typer av unika evenemang i deras två attraktiva lokaler i Uppsala. De strävar alltid efter att göra planeringen så enkel och stressfri som möjligt för kunden, oavsett om det är en bröllopsfest, konferens eller företagsfest. Med kunden i fokus är högsta prioritet att skapa en minnesvärd upplevelse som överträffar deras förväntningar. I det breda utbudet kan helhetslösningar formas som innefattar allt från catering, serveringspersonal och städning till porslin, ljud och ljus.

Under 2023 vann Wasabi Web hem uppdraget att skapa en ny modern och användarvänlig webbplats som tydliggör det breda utbudet av USC!

Utmaning

Några av de utmaningar som definierades under workshopen tillsammans med Wasabi Web var exempelvis att skapa en användarvänlig webb som ska vara lättnavigerad. Skapa en design som speglar en känsla av ett stället som är: Socialt, trevligt och glädjefyllt! Förväntan på helheten av projektet ska sammanfattningsvis vara en tilltalande webb för både företag och privatpersoner. Besökarna ska helt enkelt inspireras att ta första steget mot att börja planera ett evenemang tillsammans med USC.

USC lösning

Designen på den nya webben är paketerad efter tillfällen, detta för att underlätta navigeringen mot vilket tillfälle som besökaren är ute efter. Vilket har skapat en ny strukturerad känsla som sätter kundens upplevelse i fokus. En tidslinje med arbetssättet har publicerats, för att få en överblick steg för steg hur processen inför ett evenemang fungerar från start till mål.

Visuellt präglas webben av en känsla som speglar USC och deras glädjefyllda verksamhet. Tack vare en video banner som direkt visualisera hur USC lokaler ser ut och vad de kan erbjuda, samt bilder och symboler som binder ihop känslan.

 

Resultat

Wasabi Webs insats för USC gav en fin utveckling på de förväntningar som framgick i början av processen. Resultaten talar för sig själva – välkommen att besök deras nya tilltalande webbplats. 

  • Webbplats skapad av Wasabi Web
  • Ny lättnavigerad paketering av tjänster
  • Högkvalitativ design

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Upsala GK.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt