Wasabi Web presenterar

Upplands Specialistläkarmottagning

Upplands Specialistläkarmottagning

Kundcase

Upplands Specialistläkarmottagning är ett framstående läkarhus som drivs av två mycket erfarna specialistläkare, vilket gör dem till ett självklart val för högkvalitativ vård inom olika medicinska områden. Vad som verkligen utmärker Upplands Specialistläkarmottagning är deras patientfokuserade vårdmodell som möjliggör direkt tillgång till utbildade specialistläkare utan behov av remiss. Vilket både sparar värdefull tid och minskar stressen för patienter.

Mottagningen är känd för sina korta väntetider och effektiva utredningsprocesser, vilket säkerställer att patienter snabbt får rätt diagnos och behandling. Med en modern medicinsk utrustning och en engagerad personal som ständigt uppdaterar sig med de senaste forskningsrönen och behandlingsteknikerna, erbjuder Upplands Specialistläkarmottagning en vårdupplevelse som är både trygg och personlig.

Utmaning

Utmaningarna i detta projekt inkluderar att öka synligheten och nå ut till potentiella patienter, särskilt de med sjukvårdsförsäkring. En betydande utmaning är att förbättra marknadsföringsstrategierna för att säkerställa att budgeten används på ett effektivt och målmedvetet sätt. För att övervinna dessa hinder krävs en noggrant utformad marknadsföringsplan som riktar sig till den specifika målgruppen med sjukvårdsförsäkring. Detta innebär att skapa mer riktade och engagerande kampanjer som kan nå denna målgrupp på rätt kanaler och vid rätt tidpunkt. Dessutom behöver webben vara grafiskt tilltalande och andas den professionella miljön och gedigna erfarenheten som mottagningen besitter.

Lösning

Wasabi Web har fick förtroendet att ta fram en ny och modern webbsida samt en uppdaterad grafisk profil. Utöver detta har vi producerat en film för webben som visar på speglar verksamheten och visar upp mottagningen, vilket inger en tydlig bild över vad kunderna kan förvänta sig. Dessutom har Wasabi Web implementerat SEO- och Google Ads strategier för att maximera synligheten och driva relevant trafik till den nya webben.

Resultat

Med en tydlig sidstruktur, attraktiv design och en webbplats byggd i produkten WW-platform. En uppdaterad grafisk profil framtogs efter kundens önskemål. För att förmedla den önskade känslan laddades webbplatsen med både foto- och filmmaterial som autentiskt speglar Upplands Specialistläkarmottagning arbete och som fångar designidentiteten som efterfrågades.

Se den grafiska profilen för Upplands Specialistläkarmottagning här.

  • Ny grafisk profil
  • Filmproduktion
  • SEO & Copy
  • Ny webb
  • Drift

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Upplands Specialistläkarmottagning.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt