Wasabi Web presenterar

Sweeden

Sweeden

Kundcase

Sweeden är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda ett brett utbud av dina svenska favoritmärken världen över. De strävar efter att lyfta fram ikoniska hushållsnamn och älskade lokala skatter som representerar det bästa inom svensk hantverk, kvalitet och innovation. Med deras internationella frakttjänst kan vi leverera dessa produkter till dig var du än är, så att du kan uppleva och njuta av en genuin smak av Sverige, oavsett var du kallar hemma.

Utmaning

Några utmaningar som Wasabi Web synliggjorde under den inledande workshopen var hur frakten till andra länder skulle lösas. Hantering av moms var också en betydande faktor, med komplexa regler och krav som behövde integreras för att säkerställa korrekt prissättning och fakturering. Dessutom var returhantering en viktig aspekt att adressera, med behovet av att implementera en användarvänlig process för kunder att returnera varor och få återbetalningar eller utbyten smidigt hanterade. Trots dessa utmaningar lyckades vi skapa en robust webbplats som möjliggör en sömlös shoppingupplevelse för Sweedens globala kunder.

Resultat

Resultatet av Sweedens nya webbplats är en prestation som kombinerar smidig funktionalitet, lättanvänd e-handel och en tydlig navigeringsstruktur. Genom att använda Shopify som e-handelslösning har vi kunnat skapa en robust och skalbar e-handel som möter de specifika behoven för en global publik. Den smidiga webbupplevelsen möjliggör enkel navigering och sömlös shopping från världens alla hörn. Svenskar utomlands kan nu enkelt hitta sina favoritprodukter från svenska varumärken och beställa dem med tillförsikt, tack vare den intuitiva användarupplevelsen och den effektiva checkout-processen.

Genom att integrera avancerad SEO-analys och GA4 – uppsättning har vi säkerställt att webbplatsen inte bara är lätt att hitta för målgruppen utan också levererar djupgående insikter om besökarbeteenden och köpmönster. Detta har hjälpt Sweeden att optimera sin närvaro online och anpassa sitt sortiment och marknadsstrategi för att bättre möta kundernas behov och förväntningar. Genom att fokusera på användarvänlighet, klar och effektiv navigering samt noggrant planerad digital marknadsföring har vi säkerställt att Sweeden är väl rustade för att fortsätta växa och trivas på den internationella marknaden.

  • Ny webbsida
  • Ny e-handel via Shopify
  • SEO-analys
  • GA4
  • Drift
Jag har haft förmånen att arbeta med ett otroligt professionellt team från Wasabi Web. De har varit oerhört vänliga och tålmodiga med mig genom hela processen, från första mötet till lanseringen. Min hemsida blev perfekt, och jag uppskattar verkligen alla genomgångar och utbildningar jag fick för att kunna sköta min Shopify-butik självständigt. Jag måste också nämna och tacka Oscar Botås, som hade ansvaret för hela mitt projekt. Tack Oscar, du är en rockstjärna!
Abdallah Arida
Sweeden

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Sweeden.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt