Svensk E-identitet

Svensk E-identitet – Visma

Kundcase

Loggat in i ett internsystem idag? Då är chansen stor att Svensk E-identitet gjorde inloggningen möjlig. SEID är experter på att ta fram enkla, säkra och flexibla lösningarna för autentisering till alla typer av system för privata och offentliga verksamheter. Man är också vårdgivarombud för HSA och SITHS.

Utmaning

Svensk E-identitet förfogade över en förlegad och rörig webbplats. Något som förde dem till webbyrån Wasabi Web. Eftersom Svensk e-identitet förfogar över en rad olika tjänster inom autentisering, mot väsensskilda målgrupper, efterfrågade en sajt med en tydligare användarresa som ger god överblick av erbjudandet. Man önskade sig en tidsenlig webbplats med ett uppdaterat utseende som går hand i hand med SEID:s identitet.

Resultat

För att tackla utmaningen med den avancerade sidstrukturen och sätta en riktning för designen hade webbyrån tillsammans med kunden en kreativ workshop som stakar ut projektet framåt. Wasabi Web tog sedan fram en nydesignade webb som följer en relevant SEO-analys och nykomponerad sitemap. Den tidigare dåliga överblicken av tjänsteutbudet löstes med en extra omfattande drop-down-meny där varje kärnområde listas och länkas. Efter lansering har Wasabi Web arbetat löpande med sajtens SEO och sjösatt Google Ads-kampanjer.

Besök hemsidan: E-identitet.se

  • Produktion av ny WW Platform-hemsida i WordPress
  • SEO-analys
  • Löpande SEO
  • Google Ads-kampanjer
  • Innehållsflytt

49 %

Ökning av unika sidvisningar under 2019 kontra 2016

10 %

Ökning av gen. tid som besökarna ägnade på en viss sida under Q1 2020 VS Q1 2016.

62 %

Ökad CTR 2019 kontra 2018

Intresserad?

Tycker du också om Svensk E-identitets nya webbplats? Då hoppas vi att du hör av dig!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt