Wasabi Web presenterar

Skandionkliniken

Kundcase

Skandionkliniken

Sedan 2015 har Skandionkliniken i Uppsala erbjudit avancerad protonstrålning för att behandla cancer och andra tumörsjukdomar. Som den enda kliniken i Sverige som tillhandahåller denna teknik välkomnar de patienter från hela landet. Många av patienterna bor under behandlingstiden på Hotel von Kraemer, som är praktiskt nog beläget i samma byggnad. Både kliniken och hotellet strävar efter att skapa en lugn och energigivande miljö, där arkitektur, färg och ljus samverkar för att främja välmående.

Utmaning

Den nya webbplatsen som ska skapas för Skandionkliniken ska präglas av en premiumkänsla, utan att jobba med utstickande design eller funktioner. Webben ska vara ”clean” och innehålla praktisk information, då besökarna redan är remitterade av sina läkare. Däremot ska en rekryteringssida skapas som ska vara i fokus och locka nya medarbetare till kliniken. Dessutom är det även viktigt att kliniken ska visa sitt ägandeskap inom protonstrålning och tydligt visa hur framstående dem är inom området.

Skandionkliniken

Lösning

Efter den inledande workshopen låg fokuset på att hitta lösningar för att skapa Skandionklinikens nya webbplats på bästa sätt. För det första ville vi skapa en plattform som inte bara förmedlade information, utan också förmedlade en känsla av kvalitet och värme för patienterna. Det var viktigt att webbplatsen inte kändes kommersiell utan snarare fokuserade på att erbjuda stöd och information till besökarna. Designmässigt strävade vi efter att skapa en modern känsla med användarvänliga funktioner som undersidor, faktarutor och en layout som var lätt att navigera.

Resultat

Genom lösningen ovan lyckades Wasabi Web skapa en webbplats som både tillfredsställde behoven hos patienterna och samtidigt reflekterade klinikens professionalism och gedigna engagemang.

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Skandionkliniken.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt