Wasabi Web presenterar

Pixelgen

Pixelgen

Kundcase

Pixelgen grundades 2020 och är ett företag inom bioteknik som strävar efter en fördjupande förståelse av biologi för att bidra till en hälsosammare värld. Med hjälp av en banbrytande Molecular Pixelation-teknologi tillför de en ny förståelse för cellproteiner för att främja bättre mediciner och diagnostik. Detta arbete utförs genom att fokusera på att mäta rörelsen av proteinet i cellen, med hjälp av att skapa ett rutnät av cellen för att följa ett sjukdomstillstånd eller hälsa. På senare tid har bolaget expandera och utökat sitt team inom forskning, utveckling, dataanalys, produktion, sälj och marknadsföring. Som en del i utvecklingen vann Wasabi Web hem uppdraget att förstärka Pixelgens digitala position. 

Utmaning

De utmaningar som synliggjordes under den inledande workshopen tillsammans med Pixelgen var att paketera och tydliggöra processen kring hur den patenterade teknologin fungerar och vad den kan användas till. Allt förväntas hålla en hög kvalité som speglar det gedigna arbetet de utför, både för webben i helhet, men även för designen och den grafiska profilen. 

Pixelgen lösning

Wasabi Web påbörjade processen med att producerade en ny webbplats till Pixelgen i deras WordPress-produkt. Webben är fylld med högkvalitativt innehåll, som speglas både i bilder och design som får verksamheten att andas premiumteknik. En välarbetad SEO-analys utformas som grund för webbens innehåll, vilket maximerar deras chanser för synlighet på sökmotorer som Google. Som pricken över i:et har en ny grafisk profil utformad som reflekterar den digitala nysatsningen.

Resultat

Tack vare Wasabi Webs insats speglar Pixelgens nya webbplats bolagets profil på ett visuellt tilltalande vis. Webben riktar sig till de olika målgrupperna med undersidor för respektive område och dessutom framförs paketeringen av den komplexa produkten tydligt. Pixelgen kan nu ta ett ytterligare kliv i deras framgång, med en representabel webb tar deras digitala position nya höjder.  

  • Webbplats producerad av Wasabi Web
  • Ny grafisk profil
  • SEO-resultat

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Pixelgen.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.