Öfverholms

Öfverholms

Kundcase

Sigtunas ledande mäklare inom villor och bostadsrätter. Det är fastighetsmäklarfirman Öfverholms sedan drygt 20 år tillbaka. När de hörde av sig till Wasabi Web för att få en kreativt drivande partner och ett nytt designspråk som låter företagets expertis synas även online tackade vi så klart ja direkt. 

Utmaning

Till att börja med skulle den nya webbplatsen ha en koppling till programvaran Vitec för att på ett snyggt och tydligt sätt kunna vissa upp objekt till salu. Men fler utmaningar än så behövde överkommas. För att inte förlora de dyrare objekten till större Stockholmsmäklare behövde Öfverholms påtagliga och säregna expertis lyftas fram. Detta hade vi så klart flera konkreta lösningar på; att trycka mer på att de är experter på bostadsförsäljning i just Sigtuna, att förklara att firman kan ordna samarbeten med alltifrån trädgårdsmästare till stylister och att arbeta med vackert bildmaterial och content marketing var bara några av dem.

Resultat

Och vilka lösningar det blev. Efter att ha haft en mycket mindre omfattande sida som var mer svårnavigerade och mindre inbjudande fick Öfverholms istället en hemsida som inte bara lät deras fantastiska kompetens, utan även deras fantastiska bilder och makalösa drönarfilmer att ta den plats de förtjänar. Nu kan personer som vill köpa och sälja en bostad i Sigtuna enkelt hitta den information och inspiration de behöver från en trygg partner med flera decenniers kunskap. Dessutom har de nu utrymme att berätta om sina partnersamarbeten i Mäklarbloggen och ge svar på vanliga frågor som mäklare får.

Besök Öfverholms nya hemsida.

  • Workshop
  • Produktion av WW Platform-hemsida i WordPress
  • Sitemap och SEO-analys
  • WW Hosting
  • Koppling till Vitec

2:a

Organisk placering på Google en månad efter lansering

14 000

Sidvisningar månaden efter lansering

4700

Nya användare månaden efter lansering

Intresserad?

Gör som Öfverholms och låt din digitala närvaro nå nya höjder med hjälp av en hemsida i WordPress.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.