Wasabi Web presenterar

Moveco

Moveco

Kundcase

Moveco grundades av erfarna installatörer med drygt 10 års erfarenhet av el- och solcellsbranschen. Med tillgång till montörer och elektriker installerar de solceller, laddboxar och gemensam el i Stockholm med omnejd. Moveco strävar efter att göra det enkelt för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att ta hand om miljön. Med all kompetens under samma tak kan de erbjuda sina kunder en trygg helhetspartner. Wasabi Web vann hem uppdraget att skapa en ny modern och användarvänlig webbplats som andas och positioneras som en av Sveriges främsta leverantörer!

Utmaning

Några av punkterna som definierades under workshopen tillsammans med Moveco var att skapa en ny webbplats som kan refereras till både i from av informationsbank och även säljunderlag. Strukturen och tydligheten är en viktigt del för att visa upp deras affärsområden och tjänster för potentiella kunder. Webben ska spegla bolaget som en trygg helhetsleverantör och moderniseras med nytt och fräscht bildmanér och uppdaterad grafisk profil.

Moveco lösning

Webbsidan publicerades med en ny modern och strukturerad tappning. Genom att använda nya bilder och en videobanner på startsidan skapade designen en ny känsla som fångar uppmärksamhet och ger en visuell representation av Movecos tjänster. Paketeringen på webben har en touch av trygghet, vänlighet och nordisk stil – vilket går hand i hand med Movecos önskade positionering. Med en tydlig struktur för deras tjänster och arbetsprocess skapas de bästa förutsättningarna för säljunderlag.  

Resultat

Wasabi Webs insats för Moveco har resulterat i en ny position på marknaden och en mer representabel webb. Tack vare en starkare digital närvaro och ett skickligt SEO-arbete har Moveco nått nya framgångar – se den nya webbplatsen här

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Efterfrågade nya funktioner
  • Uppdaterad grafisk identitet
moveco-joelhellstromv1-500x625-1
Smidiga och tydliga, finns en plan från start. Det märks i slutresultatet att de gjort detta länge. Erfarna!
Joel Hellström
Moveco, Delägare

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Moveco.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.