Wasabi Web presenterar

Moramast

Moramast

Kundcase

Moramast är ett svenskt företag som utvecklar och tillverkar högkvalitativa belysningsstolpar med fokus på säkerhet och trygghet i utemiljön. Företaget grundades 1986 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område, dem har bl.a. producerat och monterat över 3 miljoner belysningsstolpar i Sverige. Moramast har en stark teknisk kompetens och en flexibel tillverkning, vilket gör att de kan erbjuda kundanpassade lösningar för en rad olika branscher och tillämpningar.

Utmaning

Ett av de vanligaste problemen för Moramast var deras begränsade synlighet på sökmotorerna. När användare sökte efter relevanta termer eller fraser, rankades Moramast inte alltid högt på Googles sökresultatsida. Detta kunde bero på en mängd olika faktorer, inklusive bristande sökmotoroptimering (SEO), konkurrens från andra företag som säljer liknande produkter, eller en sämre utformad webbplats som inte uppfyller användarnas behov.

En annan utmaning för Moramast var att de upplevdes som små. När användare besökte deras webbplats kunde de få intrycket av att företaget inte är så stort eller välkänt som de egentligen är. Detta kunde leda till en brist på förtroende hos potentiella kunder och minskad försäljning.

Moramast lösning

Tack vare Wasabi Webs insatser kunde Moramast öka sin online-närvaro och attrahera fler potentiella kunder. Den nya grafiska profilen, den förbättrade sökmotoroptimeringen, det övertygande innehållet och de effektiva Google Ads-kampanjerna hjälpte företaget att växa och nå sina affärsmål.

Resultat

Wasabi Web hjälpte Moramast att uppdatera sin grafiska profil. Vi skapade en ny logotyp och visuella element som skulle representera företaget på ett professionellt och tydligt sätt. Detta hjälpte Moramast att uppfattas som mer pålitliga och etablerade av sina potentiella kunder. Vi undersökte därför företagets dåvarande webbplats och identifierade områden där de kunde förbättra sin sökmotoroptimering. Genom att justera webbplatsens struktur och innehåll kunde Wasabi Web hjälpa Moramast att ranka högre på sökmotorernas resultatlistor.

En viktig del av sökmotorsoptimering är att även optimera innehållet på webbplatsen. Vi skrev därför nya  produktbeskrivningar och annat innehåll som skulle locka besökare att stanna längre på webbplatsen samt öka sannolikheten att de skulle köpa tjänsterna.

Slutligen hjälpte Wasabi Web Moramast med att skapa och hantera deras Google Ads kampanjer. Genom att använda målgruppsinriktning och sökordsannonsering kunde de hjälpa Moramast att nå ut till potentiella kunder som sökte efter liknande produkter.

  • SEO-analys
  • Grafisk profil
  • Copy
  • Innehållshantering
  • Google Ads

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Moramast.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt