Wasabi Web presenterar

Minolei

Minolei

Kundcase

Wasabi Web är stolta över detta spännande samarbete med MINOLEI, ett nischat sminkvarumärke som har gjort sig ett namn med sina innovativa och long-lasting bassminkprodukter. MINOLEI har alltid satt en ära i att erbjuda högkvalitativa sminkprodukter som faktiskt fungerar, särskilt för dem med oljig och blandhy. Efter mer än tre års intensiv produktutveckling av grundarna Emma & Helena, lanserades äntligen det nya sminkmärket under sommaren 2023. Efter många timmars brainstorming föddes namnet MINOLEI.

Utmaning

MINOLEIs förväntningar på projektet var att skapa en smidig och mer konverteringsdrivande webbplats som inte bara var lätt att komma igång med, utan också kunde växa och anpassas över tiden. Målet var att öka synligheten och locka fler köp och detta genom långsiktig SEO kombinerat med snabbverkande Google Ads. Med vår expertis inom webbutveckling och e-handelslösningar, såg vi en perfekt match i MINOLEI. Deras behov av en stark online-närvaro och en smidig e-handelsplattform kunde mötas av vår erfarenhet och vårt engagemang för att leverera högpresterande digitala lösningar. Ett särskilt fokus lades på mobilversionen med tanke på att 80% av potentiella kunder besöker webbplatsen via mobila enheter. Det var viktigt att säkerställa en smidig och responsiv upplevelse för alla användare oavsett enhet.

Lösning

Vidare var det nödvändigt att kommunicera att MINOLEIs produkter inte bara är ”ännu ett varumärke bland mängden”, utan snarare en innovation inom skönhetsindustrin. Det var viktigt att få kunderna att förstå och uppskatta den unika kvaliteten och värdet som MINOLEI erbjuder, och detta skulle tydligt kommuniceras genom design och innehåll på webbplatsen.

Resultat

Wasabis arbete med MINOLEI har lett till en signifikant ökning i kundengagemang och konverteringsgrad. Tack vare den optimerade och mobilvänliga plattformen, har besökarna nu en sömlös upplevelse oavsett enhet. Webbnärvaron har blivit starkare och kunderna har fått en bättre förståelse för att MINOLEI erbjuder innovativa produkter specifikt framtagna för blandad och oljig hy, vilket har bidragit till att stärka varumärkets position som en ledare inom sitt segment. De har även kammat hem Swedish beauty awards 2024 pris för deras produkt Uniset Oil-Absorbing Powder.

  • Ny konverteringsoptimerad ehandel i Shopify på Svenska och Engelska
  • Google Ads analys
  • GA4 uppsättning
  • SEO

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som MINOLEI.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt