Wasabi Web presenterar

Link Medical

Link Medical

Kundcase

Link Medical är ett nordiskt kontraktsforskningsföretag (CRO) som erbjuder tjänster inom läkemedels- och medicinteknisk forskning. Företaget specialiserar sig på att stödja utvecklingen av nya läkemedel och medicintekniska produkter genom att erbjuda en rad tjänster som inkluderar klinisk utveckling, regulatoriska tjänster, biometriska tjänster och konsultationer inom forskning och utveckling. Företaget jobbar mot både små och stora företag inom läkemedelsindustrin och medicinteknik. Då de hjälper till med allt från tidig utveckling och planering av kliniska prövningar till registrering och marknadsföring av nya produkter.

Utmaning

Wasabi Web fick i uppdrag att skapa ett plattform för Link Medical. Projektet hade flera utmaningar som behövde övervinnas för att uppnå framgång. En av de största utmaningarna var att representera Link Medical som ett stort gediget företag med betydande kunder. Det var viktigt att kommunicera företagets storlek och räckvidd tydligt för att stärka deras position på marknaden. En annan utmaning var att organisera det omfattande innehållet på ett sätt som tydligt visar upp olika sektioner efter omprofileringen av företaget. Det är också viktigt att sticka ut och tydligt kommunicera att Link Medical nu kombinerar regulatoriska tjänster med sin roll som ett CRO.

Link Medical

Resultat

Wasabi Web tog sig an utmaningen att skapa en ny webbplats för Link Medical och överträffade förväntningarna genom att strategiskt tillämpa löpande SEO och Google Ads. För att effektivt representera Link Medical som en stor aktör med betydande kunder, designade de en webbplatsstruktur som tydligt visar upp företagets omfattande tjänsteutbud och expertis inom både regulatoriska frågor och CRO-tjänster.

Genom att organisera innehållet i olika sektioner efter omprofileringen lyckades de skapa en användarvänlig navigering som guider besökare genom företagets olika kompetensområden och framstående projekt. Wasabi Web använde sig också av marknadsföringsstrategier som Google Ads för att snabbt driva trafik till den nya webbplatsen och öka medvetenheten om Link Medicals förbättrade tjänsteerbjudanden.

Genom kontinuerlig SEO-optimering säkerställde de att webbplatsen rankar högt i sökmotorresultat, vilket bidrog till ökad synlighet och fler kvalificerade leads. Denna strategi integrerades smidigt med pågående innehållsuppdateringar och marknadsföringskampanjer för att hålla webbplatsens prestanda på topp och säkerställa att Link Medical når sina målgrupper effektivt.

  • Ny webb
  • Löpande SEO
  • Löpande Google Ads

118 %

Nya användare

178 %

Ökad engegemangsgrad

138 %

Ökade engagerade sessioner

Intresserad?

Gå i Link Medicals fotspår – klicka på knappen för att beställa en ny varumärkesplattform och modern hemsida i WordPress.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt