Wasabi Web presenterar

Kilafors

Kilafors

Kundcase

Kilafors har en stark närvaro på marknaden och deras ställning som Sveriges största tillverkare av släpvagnar, kärror och lastbilspåbyggnader är ett resultat av deras dedikerade arbete och höga kvalitetsstandarder. Företaget fortsätter att sträva efter att utveckla nya och innovativa produkter och tjänster för att möta kundernas behov och för att bibehålla sin position som en av de främsta tillverkarna i branschen. Kilafors har även ett systerbolag kallat Ory som faller under samma ägare, Translink.

Utmaning

Translink stod inför en utmaning när de skulle presentera och paketera både Kilafors och Ory på en gemensam webbsida på ett snyggt och pedagogiskt sätt. Detta krävde en noggrann planering och en kreativ design för att kunna visa upp företagens produkter och tjänster på ett tydligt sätt för besökarna på webbplatsen.

Kilafors lösning

Wasabi Web hjälpte Translink genom att implementera en sökmotoroptimeringsstrategi för samtliga webbplatser. Genom att använda riktade nyckelord och optimerade meta-beskrivningar kunde Translink, Kilafors och Ory synas högre upp i Google-sökresultaten, vilket ledde till en ökning av trafiken till deras webbplatser. Wasabi Web arbetade också med att förbättra användarupplevelsen på samtliga webbplatser, vilket gjorde det enklare för besökare att navigera och hitta relevant information.

Resultat

Genom att skapa en användarcentrerad design och enkel navigering på webbplatsen, kunde Translink leverera en smidig och lättillgänglig webbsida som effektivt presenterar både Moderbolaget: Translink, Kilafors och Ory för besökarna på ett snyggt och informativt sätt.

  • Ny grafisk profil med videobanner
  • Löpande SEO
  • Webbutveckling
  • Nedladdningsbar produktkatalog
  • Google ads
  • SEO Backlinks
half-img-6
Vi fick en webbplats som är säker, tillgänglig och snabb. Vi har tillgång till ett bibliotek av funktioner som vi själva kan välja när och hur vi ska implementera. Vi kan nu satsa mer kraft på att digitalisera vissa arbetsflöden.
Kilafors AB

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Kilafors.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt