Wasabi Web presenterar

KAMGAPOWER

KamgaPower

Kundcase

KamgaPower fungerar som en inspirationskälla för unga tjejer inom idrotten. Sedan starten 2020 har idrottsprofilen Vanessa Kamga träffat över 2 000 unga runt om i Sverige och agerat som ambassadör och influencer genom sina sociala kanaler. Visionen är att samarbeta med företag, organisationer och skolor över hela Sverige som delar liknande värderingar för att inspirera och engagera så många unga som möjligt. Fokus ligger på att förmedla känslan av gemenskap, inkludering och stärkt självförtroende för alla som är involverade, med en ny syn på träning i spetsen. Med en imponerande karriär inom diskus, där Vanessa Kamga har slagit flera rekord, tagit hem flera SM-medaljer och deltagit i internationella mästerskap som VM och EM, är hon en sann förebild inom idrotten.

Utmaning

Utmaningen med projektet var att få innehållet på webben att spegla Vanessas värderingar, föreläsningar och sociala medier. Genom att skapa en bas via en webb för hela KamgaPower och därmed förmedla den känslan som genomsyrar hela varumärket och det genuina engagemanget bakom.

KamgaPower

Lösning

Wasabi Web har skapade en webbplats åt KamgaPower som fångar upp allt företaget står för. Med en tydlig sidstruktur, attraktiv design och en webbplats byggd i produkten WW-platform, möjliggör det enkel vidareutveckling med hjälp av modulära funktioner som gör att webbplatsen kan växa över tid. För att förmedla den önskade känslan laddades webbplatsen med både foto- och filmmaterial som autentiskt speglar Vanessa Kamgas arbete. Genom att också ha hosting hos Wasabi Web ges KAMGAPOWER en trygghet inför framtiden och en smidig lösning.

Resultat

Resultatet matchar de tidigare förväntningarna av projektet och numera finns det en digital samlingsplats för KamgaPower. Vilket kommer generera nya möjligheter och nya chanser att nå ut till och inspirera unga tjejer inom idrotten.

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion.

vanessa kamga wasabi web kund
Blev proffesionellt bemött av ödmjuka och uppfinningsrika människor! Wasabi Web har hjälpt mig med allt ifrån workshops, idéer & design, till utbildning inom SEO & Google Analytics för den nya hemsidan vi skapat.
Vanessa Kamga
Elitidrottare

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.