Wasabi Web presenterar

GUL PR

Kundcase

Gul PR

Gul PR är en byrå som både arbetar strategiskt och praktiskt genom att leda varumärken, projekt och individer från koncept till utförande. Arbetssättet kombinerar engagemang, nyfikenhet och kompetens som tillsammans skapar resultat. Gul PR har två fokusområden: ett inriktat på underhållning och kultur, och ett inriktat på företag och organisationer. Inom dessa områden inkluderas olika aspekter, såsom strategi, operationell PR och kommunikation, medieträning, digital kommunikation och kriskommunikation. Varje uppdrag anpassas alltid utifrån vilka specifika behov som finns.

Utmaning

Gul PR ville förnya sin webbplats för att skapa en säker och övertygande digital närvaro med en ny webb som ansiktet utåt för hela verksamheten. Målet var att tydligt presentera företagets identitet, erbjudanden och framgångar, samt locka besökare att välja Gul PR. Det var viktigt att webben skulle vara enkel, ren och lätt att navigera, med en ljus design som använder gult som en kontrastfärg och framhäver viktiga sektioner. Gul PR strävade även efter att skapa trovärdighet och öka förtroendet för potentiella kunder.

Lösning

Wasabi Web tog tillsammans med Gul PR fram en lösning som mötte de behov som definierades på den inledande workshopen. För att skapa en webb med de bästa förutsättningarna för organisk synlighet på Google var det en SEO-analys som var grunden för uppbygganden av webben. Därefter designades och skapades webben i WW Platform – Wasabi Webs stolthet. Fokuset för designen var även att göra webben lättnavigerad och användarvänlig, med en stark gul kontrastfärg som efterfrågades i början av processen.

Resultat

Resultatet av insatsen speglas nu i den nya webbplatsen som tagit Gul PR till en ny nivå!

ville-kopiera
Wasabi Web har varit otroligt hjälpsamma genom hela processen med att få fram en ny hemsida fö Gul PR. De har förstått vad vi är ute efter och lyssnat när det har behövts. Leveranssäkra, snälla och enkla är två ord som väl beskriver min uppelevelse.
Vilhelm Hanzén
VD, Gul PR.

Intresserad?

Tycker du också om den nya webbplatsen vi byggt till Gul PR? Då hoppas vi att du hör av dig!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt