Wasabi Web presenterar

Gimo Herrgård

Gimo Herrgård

Kundcase

Wasabi Web kunde helt enkelt inte motstå charmen och historien som omger Gimo Herrgård – ett av Sveriges mest framstående herrgårdshotell. Med sina anrika byggnader och vackra omgivningar är det en pärla belägen i hjärtat av Norduppland, nära Stockholm och Arlanda. Vi är stolta över att få vara en del av denna ikoniska plats och har som mål att skapa en ny och enkel webbsida som återspeglar Gimo Herrgårds unika atmosfär. Vårt fokus ligger på att underlätta bokningar och göra det enklare för våra kunder att upptäcka allt det fantastiska som Gimo Herrgård har att erbjuda.

Utmaning

Utmaningen var i detta case att rikta sig ytterligare mot rätt målgrupp för att effektivt öka bokningarna och maximera synligheten för Gimo Herrgård online. Det är viktigt att människor syns mer i bildmaterialet på webbsidan för att verkligen förmedla den varma och välkomnande atmosfären som herrgården erbjuder. Vi löste detta genom att vi skapade en ny webbsida med högkvalitativt bild och filmmaterial samt gjorde en noggrann Google Ads analys för att således öka bokningsantalet och maximera synligheten.

Resultat

Wasabi Webs insats för Gimo Herrgård har uppnått resultat som överträffat de initiala förväntningarna. Välkommen att utforska Gimo Herrgårds nya, moderna webbplats som lockar besökare och gör det enkelt att boka en oförglömlig vistelse.

  • Ny konverteringsoptimerad webbsida
  • SEO
  • Google Ads analys
  • GA4 uppsättning

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Designhus.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt