Wasabi Web presenterar

Frökens Nikotin

Frökens Nikotin

Kundcase

Frökens Nikotin erbjuder unika smakkombinationer, slimmade portionspåsar och konkurrenskraftiga priser. Företaget strävar efter att etablera sig som ett av de mest ledande varumärkena i Skandinavien och har redan vuxit snabbt på kort tid. Dosorna är inspirerade av Dalahästen och ”born in Dalarna”, vilket speglar regionens rykte för kvalitet och nytänkande. Denna inspiration genomsyrar även utvecklingen av Frökens Nikotins produkter, där högkvalitativa ingredienser och moderna tillverkningsmetoder används för att uppnå slutresultatet av produkten.

Utmaning

Frökens Nikotin har redan ett brett nätverk av återförsäljare, men behöver nu öka sin synlighet organiskt genom både SEO och Google Ads-annonser för att locka fler kunder till deras egen webbshop och därmed driva fler konverteringar. För att uppnå tillväxt behöver företaget förbättra och förstärka sitt varumärke, samt öka sin digitala närvaro för att locka fler kunder och därmed även återförsäljare.

Frökens nikotin

Lösning

Lösningen som Wasabi Web tog fram till Frökens nikotin gjorde det enkelt för återförsäljare att lägga en order och mer eller mindre ‘’sköta’’ faktureringen själva. Processen har även förenklats från beställning och leverans till fakturering. För att göra webbplatsen till något mer än bara en vanlig webbshop har vi inkluderat storytelling kring produkterna. Webbplatsen är utformad med hänsyn till B2B-kunder och inkluderar recensioner och information om vad det innebär att återförsälja Frökens Nikotin. Dessutom finns det givetvis en standard vy som är anpassad för privata kunder och optimerad för deras behov.

Resultat

Resultatet av webben överträffade verkligen de behov och förväntningar som identifierades i början av projektet. Webbshoppen presenterar ett sortiment som är skräddarsytt för både privatpersoner och företag, med kunden i största fokus oavsett målgrupp.

  • Ny e-handel producerad i Shopify
  • Efterfrågade nya funktioner
  • Ny design med foton & film-banner

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web om du är intresserad att skapa en motsvarande produktion som Frökens Nikotin.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt