Wasabi Web presenterar

First Class Gym

First Class Gym

Kundcase

First Class gym är en gymkedja som finns etablerad på sju orter runt om Sverige. Deras träningsanläggningar öppnar upp för många träningsmöjligheter, med både ett välutrustat gym, personliga tränare och olika typer av klasser att tillgå. First Class levererar för att skapa en hälsosam och social vardag för sina medlemmar genom livet. Med visionen att lägga grunden till en livslång hälsa genom hållbarhet i en prestigelös miljö. 

Webbyrån Wasabi Web vann hem rollen som uppdragsgivare till First Class nysatsning!

Utmaning

Under workshopen med Wasabi Web definierades en tydlig vision att skapa ett koncept som paketerar First Class som ett premium gym. Gymkedjan ska rikta sig till alla som vill träna – men uppskattar kvalité. Det finns en tidigare historisk inom företaget som förknippats med bodybuilding, men med nysatsningen är syftet att forma en ny genomgående mjukare profil för att attrahera nya målgrupper.  

First Class Gym

Wasabi Web skapade under några veckor en ny webbplats och paketering som speglar den nya profileringen som First Class vill uppnå med deras 2.0 satsning. Webben publicerades med Wasabi Webs WordPress produkt, tack vare ny grafik och skicklig copy speglar även webbsidan numera en premiumkänsla av rang.  

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Efterfrågade nya funktioner
  • Uppdaterad grafisk identitet

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som First Class Gym.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt