Wasabi Web presenterar

Fast Life

Fast Life

Kundcase

Fast Life Productions Sweden är ett produktionsbolag inom foto och video och drivs av elitidrottaren Erik Hagberg som utöver sin elitsatsning i friidrott även föreläser och släpper musik via olika streamingtjänster.

Utmaning

Eftersom bolaget är verksam inom flera olika nischer så var den stora utmaningen att tydligt kommunicera det utan att skapa någon förvirring hos hemsidans besökare. Erik ville framför allt pusha för hans videoproduktioner men även föreläsningar och sponsorsamarbeten. Hans varumärket som artist skulle även vara integrerat via hemsidan men mer subtilt.

Fast Life lösning

Genom att direkt ge besökarna en helhetsbild av varumärket möts vi av en videobanner som snurrar i bakgrunden där videoproduktioner, föreläsningar och artistframträdanden varvas. Viktigt här var att allt material var av hög kvalité då det i första hand är ett foto/video-företag. Nedanför finns de olika nischerna tydligt paketerade för att därifrån kunna klicka sig vidare för att läsa mer. Längre ner på sidan hittar vi en Spotify-modul där vi har länkat till en spellista med Eriks musik som man enkelt kan sätta igång när man navigerar runt på sidan.

Resultat

Idag har Fast Life etablerat sig som ett produktionsbolag som jobbat med stora nationella och internationella varumärken. Webbplatsen har varit utgångspunkten för bolagets marknadsföring via olika kanaler. Webben ligger även högt uppe i googles sökmotor när man söker på Eriks namn, vilket är det som driver in mest trafik tack vare SEO-kraften. Därifrån har det lett till samarbeten i både foto/film, musik, föreläsningar och andra samarbeten. Nedan kan ni lyssna på Eriks musik på Spotify!

 

European Championships, day 4, Athletics, press event Sweden
Med professionella och kreativa lösningar har Wasabi Web gett mitt företag en pricksäker helhetslösning. Jag rekommenderar starkt deras tjänster!
Eric Hagberg
Grundare

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Fast Life. 

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.