Co-Properties

Co-Properties

Kundcase

När Erik Englund kom till Wasabi Web år 2018 med en förfrågan om att göra en webbplats till sin nya affärsidé ville vi självklart vara med på tåget. Idén var Co-Properties, som för första gången erbjöd småsparare att crowdinvestera i fastigheter, vilket tidigare enbart varit reserverat för sparare med ett betydligt större kapital.

Utmaning

Under workshopen med oss på webbyrån kom Co-Properties fram till att de ville ha en snygg paketering, en webb som kändes enkel och seriös samt en modern logga som tryckte på ”Co” i företagsnamnet, för att fokusera på crowdfundingdelen av investerandet.

Resultat

Sagt och gjort. Resultatet blev en fräsch och modern webbplats byggd i WordPress med en färgskala som andades det goda livet med många vackra bilder på fastigheter utomlands, eftersom det var i Spanien som de första investeringsobjekten fanns. Varumärkesplattformen mynnade också ut i en logga, som ser både professionell och lekfull ut med fokus på just ”Co”. Detta kompletterades även med texter till hemsidan, i form av både artiklar för digital marknadsföring och webbcopy.

Besök hemsidan: Co-Properties.se

  • Produktion av ny hemsida i WordPress
  • Nytt varumärke inkl. logotyp, typsnitt och färger
  • Produktion av texter

114,000 €

reserverat hittills på fastighetsinvesteringar i Sverige.

2-5 års

investeringstid.

Avkastning

på både hyresintäkter och försäljning.

Intresserad?

Vill du också ha en lika delar vacker och enkel hemsida à la Co-Properties? Lämna nummer eller mejladress så diskuterar vi vidare.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.