Wasabi Web presenterar

Child Academy Sports

Child Academy Sports

Kundcase

Child academy sports är Sveriges främsta förskola inom rörelseglädje med fokus på idrott och hälsa. Konceptet är unikt i hela landet och fördelarna är många för både barnen och pedagogerna på förskolan. Verksamhetens syn på rörelse och hälsa är att ge barnen, från en tidig ålder, en positiv och naturlig syn på ett aktivt liv. Ett liv som ska främja varje människas och varje barns välbefinnande för att bana väg för ett hälsosamt liv.

Utmaning

På workshopen tillsammans med Wasabi Web definierades några utmaningar som Child academy sports stod inför. Bland annat hur man skulle utveckla och förstärka varumärket för att öka trovärdigheten och bli mer aktuella. Ett önskemål var att göra webben mer modern och utveckla fler digitala lösningar samt funktioner. Allt för att gå emot den traditionella förskolan och bli en förskola i framkant. 

Child Academy Sports lösning

För att tillgodose Child academy sports önskningar och behov skapade Wasabi Web en helt ny webbplats med tilltalande visuellt manér och funktioner som förenklar kundresan. Genom att göra en grundlig SEO-analys och sätta upp tydliga KPI:er ökar förskolans synlighet på webben. 

Resultat

Wasabi Webs arbete med webben resulterade i en mer aktuell, visuellt tilltalande och tillgängligare struktur. Webben blev mer modern och utformad efter kundupplevelsen som i sin tur förstärker Child academy sports som varumärke. Genom att sökordsoptimera hela webben ökar förskolans synlighet och deras unika samt inspirerande koncept kan nu spridas större.

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Ny responsiv design
  • Utförlig SEO-analys
medarbetare-4
En stor eloge till Wasabi Web, Nils, Andreas och teamet för en enastående insats med att skapa vår nya hemsida som definitivt kommer att stärka oss både som varumärke, företag och verksamhet! TACK så fantastiskt mycket!
Lars Pettersson
VD, Child Academy Sports Sverige AB

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Child Academy Sports.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt