Wasabi Web presenterar

Carlos & Friends

Carlos & Friends

Kundcase

Carlos & Friends specialiserar sig på att arrangera minnesvärda evenemang och unika upplevelser i Uppsala och Stockholm. Företaget är ansvarigt för att producera en rad olika evenemang, oavsett storlek, som skräddarsys efter varje tillfälle. Carlos är grundaren av företaget och är känd för sin passion och entreprenörsanda. Speciellt när det kommer till att skapa evenemang och aktiviteter som både lockar och engagerar människor.

Utmaning

De utmaningar som framkom under uppstarten av projektet var att lyckas skapa en känsla av ett etablerat företag, trots att det endast är en person som driver företaget. Men ändå låta Carlos komma fram i rampljuset och skina, eftersom han redan är en välkänd inom branschen. Webbplatsen ska även spegla den pigga och festliga känslan som Carlos vill förmedla. En kalender med en överblick av kommande event ska adderas för att skapa en visuell och tydlig överblick av kommande event.

Lösning

Arbetet med att lansera den nya webbplatsen för Carlos & Friends tog sin start. Det var av stor betydelse att skapa en webbplats som från början hade optimala förutsättningar för att synas organiskt på Google. Därför inleddes arbetsprocessen med att genomföra en noggrann SEO-analys, vilken la grunden för webbplatsens struktur. För att ge webben rätt atmosfär och känsla, inkluderades en video-banner och bilder som förmedlade den festliga känslan. Dessutom utvecklades en grafisk profil med en attraktiv logotyp för att säkerställa en enhetlig och minnesvärd visuell identitet genom hela projektet och varumärket.

Resultat

Besök gärna Carlos & Friends nya webbplats för att se hur företaget numera presenterar sig i den digitala världen, och se hur eventbolaget nu stärkt sin närvaro online. Vi är stolta över att ha bidragit till att förverkliga den tidigare visionen till verklighet.

Intressant?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.