Wasabi Web presenterar

BORES

BORES

Kundcase

Idén till BORES föddes 2017 när bröderna Forssbeck bestämde sig för att starta ett personligt gatukök och bryta den nya opersonliga burgarkulturen. Ambitionen var att släppa prestigen och skapa en hemtrevlig och inbjudande känsla, genom ett modernt restaurangkoncept med premiumburgare till vettiga priser i spetsen. BORES är en äkta hamburgerrestaurang, anpassad för alla tillfällen och för alla som gillar burgare. De bjuder in till en avslappnad miljö för att avnjuta en riktigt god burgare helt enkelt. 

Wasabi Web fick förtroendet att skapa en ny webbplats åt BORES med en modern design som möter kundernas behov. 

Utmaning

En utmaning som definierades under workshopen tillsammans med BORES var att skapa tydliga undersidor som visar information om varje resturang lokalt. Hamburgerkedjan ville bland annat visa vilka öppettider, leveransalternativ och kontaktuppgifter som gäller för respektive resturang.  

BORES lösning

Webbyrån Wasabi Web skapade en ny webbsida till BORES i deras Word-Press produkt, som andas gatukök 2.0! Designen fylldes med både copy och bilder som visualiserar den gedigna passionen för hamburgare, kryddat med både enkelhet och finess. Enligt önskemål kategoriserades de olika restaurangerna in efter stad, som optimerar kundupplevelsen och skapar en förbättring av SEO-rankningen för samtliga restauranger. 

Resultat

Efter lanseringen av den nya webbsidan gav det BORES snabbt höga resultat. Redan efter första kvarteret ökade flertal parametrar, exempelvis nyckeltalen nedan som jämfördes med föregående kvartals resultat som talar för sig själv.

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Efterfrågad förbättrad struktur
  • Ökad SEO-ranking

+ 17 300%

Klick på sociala medier

+ 168%

Konverteringsfrekvens

1832/stycken

Nedladdningar av bokningsappen

"En huvudsaklig strategi för oss är att digitalisera BORES, både för att möta gästen och för att bredda vårt erbjudande. Ett steg i arbetet är att lansera en ny webbsida. För det arbetet och för utvecklingen känns samarbetet med Wasabi Web perfekt."
Carl-Henrik Forssbeck
VD, BORES.

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som BORES.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt