Bon Centuri

Bon Centuri

Kundcase

Bon Centuri producerar exklusiva kolstålsknivar med ett tidlöst och elegant uttryck. Därför ville vi på webbyrån så klart vara med på resan mot en ny e-handel, byggd i Shopify. Men produkterna skulle naturligtvis inte bara säljas där – hela presentationen och känslan av denna prisvärda lyxprodukt skulle naturligtvis också förmedlas i webbshoppen.

Utmaning

Den stora utmaningen för Wasabi Web och Bon Centuri handlade alltså om den externa kommunikationsdelen av e-handeln. Det var viktigt att snabbt förmedla till besökaren att knivarna är av högsta klass, tillverkade i Frankrike av ett familjeföretag som varit i branschen i fem generationer och är individuellt numrerade. En knivskarp varupresentation, helt enkelt. Dessutom ville vi även få fart på försäljning via sociala medier och marknadsföra produkterna lika mycket som vackra inredningsdetaljer som kvalitativa redskap i köket.

Resultat

Hur gick då detta projekt? Försäljningsresultaten talar sitt tydliga språk. Sedan lanseringen 2019 har Bon Centuris kvalitetsknivar sålts i elva länder, på fyra olika kontinenter, till alltifrån professionella kockar på Michelin-restauranger till glada matälskare i hemmet. Detta tack vare en välproducerad e-handelssajt i Shopify från Wasabi Web.

Besök webbshoppen: Boncenturi.se

 

  • Produktion av ny e-handel i Shopify
  • Säker drift av sajten

11

Antal länder med försäljning.

4

Antal kontinenter med försäljning.

4,8

Betyg från verifierade kundomdömen av Yotpo.

Intresserad?

Går ni också i e-handelstankar? Fyll i telefonnummer eller mejladress nedan, så hjälper vi er framåt.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt