Wasabi Web presenterar

Birger Jarls Gymnasium

Birger Jarls Gymnasium

Kundcase

Birger Jarls Gymnasium är en högskoleförbredande gymnasieskola som arbetar för att ge sina elever den bästa tänkbara grunden inför framtiden. Med kunskapstester, möjlighet att förbättra den kommunikativa förmågan och mycket stöttning vill de få elever att växa – även på ett personligt plan. För att eleverna dessutom ska uppnå goda studieresultat är det viktigt att de känner sig trygga och trivs i skolan. Därmed är trivseln något som värderas högt och där det finns utrymme för att varje elev att vara sig själv, precis som de är.

Wasabi Web vann under 2023 hem uppdraget att skapa en helhetslösning som attraherar fler elever att välja Birger Jarls Gymnasium! 

Utmaning

Några av de utmaningar som definieras under workshopen tillsammans med Wasabi Web var att gymnasieskolan ville ta ett nytag med bland annat ett nytt skolnamn, grafisk profil och webbplats. Det var viktigt att den nya webben skulle spegla skolans genuina arbete och uppfattas som om de funnits länge trots omtaget av skolan. Uppbyggnaden av webben ska vara användarvänligt och anpassad till eleverna, samt paketera skolans utbud på ett tydligt och tilltalande vis. 

Lösning Birger Jarls Gymnasium

Wasabi Web tog fram en webbplats i produkten WW plattform. Den nya webben har en genomgående premiumkänsla som genomsyrar alla detaljer. Helhetslösningen som togs fram innehöll bland annat en grundlig SEO-analys och optimerade texter för att ge webben de bästa förutsättningarna för synlighet på sökmotorer som Google. Nya kvalitativa foton, en ny grafisk profil med logotyp som speglar den önskade positioneringen.  

Resultat

Wasabi Webs arbetsinsats genererade ett lyckat resultat och levde upp till de förväntningar som framgick i början av processen. Ta del av slutresultatet genom att besöka den nya tilltalande webben som verkligen fått Birger Jarls Gymnasium att sticka ut i mängden.

Se den grafiska profilen Wasabi Web gjorde åt Birger Jarls Gymnasium här!

  • Webb producerad av Wasabi Web
  • Ny grafisk profil
  • Kvalitativa foton och paketering

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt