Binsell

Kundcase

Binsell är företaget som arbetat med tunghantering samt uthyrning av mobilkranar, tornkranar och kranbilar sedan 1951. Med sina 100 mobilkranar och tornkranar innehar de positionen som Stockholms största leverantör av lyftkranar. Detta ville de skulle avspeglas på webben. Dessutom ville de gärna satsa ännu större. Från att ha hyrt ut lyftkranar till endast huvudstaden och Uppsala ville de nu även ge sig på Sveriges tvåa och trea: Göteborg och Malmö.

Utmaning

Tillsammans kom vi på webbyrån och Binsell fram till flera förbättringspunkter för den nya sajten. Förutom att den skulle ha innehåll som skulle sökordsoptimeras specifikt för Göteborg och Malmö behövde webben ladda snabbare, vara mer överskådlig och fyllas med rörlig bild. Dessutom skulle varumärkesplattformen få sig en skönhetsbehandling och sökords skulle undersökas för att kunna producera SEO-optimerad copy.

Resultat

Som natt och dag. Så stor är skillnaden mellan Binsells gamla webb och nya WW Platform-hemsida. Tack vare en ordentlig uppdatering av varumärkesplattform och logotyp, en noggrann SEO-analys och en sidstruktur i Googles smak rankar sajten på flertalet sökord efter lansering. Idag laddar sajten också betydligt fortare samt visar tydligare upp den enorma expertis och det breda utbud som Binsell erbjuder sedan 60 år tillbaka. En extra touch av skönhet och modernitet utgörs av bannervideon på startsidan.

Besök hemsidan: www.binsell.se

  • Produktion av ny webbplats i WordPress
  • Säker drift med SSL-certifikat
  • Uppdatering av varumärkesplattform
  • SEO-analys och sitemap
  • Produktion av sökordsoptimerad text

Intresserad?

Är ert företag också i behov av ett omtag, precis som Binsell var? Fyll i vårt kontaktformulär, så kan vi diskutera vad Wasabi Web kan göra för er närvaro online.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt