Wasabi Web presenterar

Astungt

Astungt

Kundcase

Astungt är ett varumärke inom träningskläder från Sverige som på kort tid byggt upp ett starkt varumärke och fanbase. Företaget kom till webbyrån Wasabi Web i samband med byte av deras grafiska identitet och logotyp och behövde en uppdatering av e-handel från eget system till Shopify.

Utmaning

En av utmaningarna som definierades under Wasabi Webs workshop var att bolaget behövde uppdatera sitt bildmanér på webben för att matcha med bolagets sociala medier, samt göra tröskeln till köp på själva hemsidan kortare.

Wasabi Web hade ett tydligt mål – att stärka Astungts varumärke med en ny e-handel i Shopify, med stöd för video, samt uppdatering av texter och bättre användarupplevelse.

Lösningar

Wasabi Web tog fram en ny E-handel i Shopify, SEO-analys samt fortsatt drift och support för bolaget med framgångsrika resultat.

Besök hemsidan – Astungt.se

Resultat

  • E-handel i Shopify
  • SEO & Copy
  • Drift & Support
"Hjälpsam webbyrå. Hjälpte oss att bygga om hela hemsidan för en större satsning, nu är vi redo att expandera och behöver inga större investeringar framöver. Vi får även hjälp med konverteringsoptimering vilket inte var med i avtalet från början."
Philip Gatu
Grundare och delägare, Astungt

Intresserad?

Klicka nedan för att få kontakt med vår webbyrå om motsvarande produktion som Astungt.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt