Wasabi Web presenterar

Ahlestål & CO

Ahlestål & CO

Kundcase

År 2019 var startskottet för Maria Ahlestål och hennes nyetablerade företag Ahlestål & Co, efter att i många år haft en dröm om att hjälpa fler företag samtidigt. Maria har 30 års retailerfarenhet från mode- inrednings- skönhets- och apoteksbranschen och har haft flera ledande befattningar på bl.a. Åhléns, Kicks, Lagerhaus, Apoteket AB och Gallerix. Vidare har hon ansvarat för strategiska och operativa frågor, rekrytering, etablering, förhandling, förvärv, affärsutveckling, konceptutveckling, försäljning, drift, utbildning samt franchise.

The Ahlestål Way innefattar hyresupphandlingar, nyetableringar, flytt – och avveckling av butiker, logistikanläggningar och kontor, byggprojektledning och strategisk rådgivning. Ahlestål & Co kan i begränsad omfattning även erbjuda uthyrning av lokaler. Passionen och drivet finns i att få Ahlestål & Co:s kunder att växa, att de ska lyckas i sina affärer och att få dem att öka sin lönsamhet.

Utmaning

Ahlestål & CO står inför några utmaningar i samband med utvecklingen av sin webbplats. Centrala frågeställningar som behöver adresseras inkluderar effektiv paketering av Ahlestål & CO’s tjänsteutbud för att tydligt kommunicera företagets expertisområden. Vidare behöver det framtida digitala närvarotaget byggas med fokus på att etablera maximal trovärdighet bland potentiella kunder. Att inta en ledande position inom relevanta ämnen relaterade till företagets tjänster kräver noggrann planering och strategiskt innehåll.

En ytterligare utmaning återfinns i det begränsade tidsutrymmet för att hantera alla inkommande förfrågningar. Effektiva processer måste etableras för att hantera kundinteraktion på ett effektivt och professionellt sätt. Att kommunicera och framhäva Ahlestål & CO’s omfattande meriter samt det djupgående värde som företagets tjänster erbjuder utgör en central uppgift för att attrahera potentiella klienter. Slutligen, att skapa en designidentitet som utstrålar en aura av auktoritet och professionalism i stil med en advokatbyrå, samtidigt som den undviker att kännas alltför steril, är också en betydande utmaning som kräver balans och noggrant övervägande.

Lösning

Wasabi Web har skapade en webbplats åt Ahlestål & CO som fångar upp allt företaget står för och vill vidare förtmedla. Med en tydlig sidstruktur, attraktiv design och en webbplats byggd i produkten WW-platform, möjliggör det enkel vidareutveckling med hjälp av modulära funktioner som gör att webbplatsen kan växa över tid. En sprillans grafisk profil framtogs efter kundens önskemål. För att förmedla den önskade känslan laddades webbplatsen med både foto- och filmmaterial som autentiskt speglar Ahlestål & CO’s arbete och som fångar designidentiteten som efterfrågades. Genom att också ha hosting hos Wasabi Web ges Ahlestål & CO en trygghet inför framtiden och en smidig lösning.

Resultat

Resultatet matchar de tidigare förväntningarna av projektet och numera finns det en digital plats för Ahlestål & COs gedigna utbud av tjänster. Kolla gärna in den nya webbplatsen för att ta del av slutresultatet: Ahlestål & CO.

Se den grafiska profilen för Ahlestål & CO här.

  • Ny webbplats
  • Ny grafisk identitet
  • Filmproduktion
  • Copy
  • Drift & Support

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt