Wasabi Web presenterar

Abisko Adventure

Abisko Adventure

Kundcase

Abisko Adventure är en guidebyrå i Abisko som erbjuder bland annat prova-på-isklättring, vandringsturer, snöskoter-turer, norrskensutflykter, resor till de norska fjordarna och privata guidade turer i området runt Abisko. I detta fantastiska landskap finns det dalar, höjder, sjöar och jokkar att upptäcka! Abisko nationalpark, Lapporten, Trollsjön, Kungsleden och Torneträsk är några av norra Lapplands finaste pärlor i Abisko-Riksgränsen-fjällen.

Utmaning

Några av utmaningarna är i detta projekt att skapa en känsla av trygghet och trovärdighet för Abisko Adventures kunder. Det är avgörande att besökare känner sig säkra och välkomna när de utforskar Abiskos tjänster online. För att uppnå detta måste webbplatsen utformas med en professionell och pålitlig estetik, och innehållet måste vara informativt och transparent. Kundrecensioner, certifieringar och tydlig kontaktinformation spelar också en viktig roll i att bygga förtroende.

En annan utmaning är att öka trafiken till webbplatsen. wasabi web tillsammans med Abisko strävar efter att attrahera fler besökare genom strategier som sökmotoroptimering (SEO), engagerande innehåll och effektiva marknadsföringskampanjer. Målet är att nå 5.000 organiska besökare per månad, vilket kräver en kombination av väl genomtänkt innehållsproduktion och en stark närvaro på sociala medier.

Slutligen är målet att uppnå 2.500 färdiga bokningar per år till vintersäsongen 2024-2025. Detta innebär att webbplatsen måste säkerställas så att den inte bara lockar besökare, utan även konverterar dessa besökare till kunder. En smidig och intuitiv bokningsprocess, tydlig information om Abisko Adventures tjänster och konkurrenskraftiga erbjudanden är alla nyckelfaktorer i att nå detta mål.

Lösning

För att skapa en känsla av trygghet och trovärdighet för kunderna, har Wasabi Web utvecklat en användarvänlig och professionell webbdesign. Webbplatsen innehåller tydlig och transparent information om våra tjänster, inklusive detaljerade beskrivningar, kundrecensioner, certifieringar och våran egendesignade väderfunktion direkt på startsidan. Detta har bidragit till att bygga ett starkt förtroende hos besökarna och gjort det enklare för dem att fatta välgrundade beslut. När det gäller att öka trafiken till webbplatsen har Wasabi Web implementerat en effektiv SEO-strategi som har resulterat i en betydande ökning av organiska besökare. För att uppnå målet med 2.500 färdiga bokningar per år till vintersäsongen 2024-2025, har Wasabi Web optimerat bokningsprocessen för att vara enkel och intuitiv.

Resultat

Genom att adressera dessa utmaningar och implementera effektiva lösningar strävar vi efter att göra Abisko Adventures webbplats till en ledande resurs för äventyrssökande kunder. Kolla gärna in den nya webbplatsen för att ta del av slutresultatet: Abisko Adventures.

  • Ny webbplats i WW Platform
  • SEO-optimering med bästa förutsättningar för synlighet
  • Säker drift och support av webben
  • GA4-uppsättning
  • Vädermodul
  • Innehållshantering

Intresserad?

Vill du gå i Abisko Adventures fotspår och skapa en webbplats som speglar din verksamhet? Klicka på knappen för att ta första steget mot en digitala resa med hjälp av en modern webbplats och effektiv digitala marknadsföring.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt